vineri, 11 septembrie 2015

Turneu de aur la arenele de tenis CFR Iaşi


În perioada 11-13 septembrie 2015, arenele de tenis CFR Iaşi vor găzdui un nou turneu pentru amatori din circuitul naţional Tenis Partener. Pentru a patra oară în acest an, Cupa CFR Iaşi invită la o competiţie sportivă pe toţi amatorii de tenis din România şi Republica Moldova, fiind vorba acum de un turneu din categoria superioară GOLD.
"Circuitul Tenis Partener este clubul tuturor amatorilor de tenis din ţara noastră şi nu numai. Mii de jucători, de la începători la experimentaţi, au ales să îşi petreacă timpul liber practicând tenisul într-un mod organizat şi au format astfel o comunitate dinamică care încurajează un stil de viaţă sănătos şi activ", se menţionează pe site-ul competiţiei.
În acest context, Cupa CFR Iaşi de la finele acestei săptămâni programează întreceri la simplu, la nivelul 5, 6 şi 7, dar şi la dublu, pentru nivelul de evaluare 6 şi 7.
Primii favoriţi ai competiţiei de la arenele CFR Iasi sunt:
PROBA SIMPLU:
- Nivelul 5: Gabriel Burescu (din Iaşi, 46 ani);
- Nivelul 6: Alexandr Tlepberghenov (din Chişinău / Rep. Moldova - 33 ani);
- Nivelul 7: Vlad Neculau (Bârlad, 28 ani).
PROBA DE DUBLU:
- Nivelul 6: Mihai Ciceu (Bacău, 47 ani) - Lilian Vernica (Bacău, 47 ani);
- Nivelul 7: Vlad Neculau (Bârlad, 28 ani) - Gelu Bejan (Bârlad - 36 ani).
Printre participanţi se va afla şi domnişoara Diana Iacob (din Iaşi, care va împlini 14 ani pe 13 decembrie 2015), care va evolua la nivelul superior 7 în proba de simplu, iar împreună cu tatăl său, Cristian Mihai Iacob (Iaşi, 46 ani) va evolua şi la nivelul 6, la dublu.
Directorul de concurs este Raluca Aghion, antrenoare de tenis la cluburile CS CFR Iaşi şi CS Vergilius Iaşi. Competiţia va debuta vineri, la ora 15.00 şi se va încheia duminică după-amiază, cu semifinalele şi finalele competiţiei, dacă şi vremea va permite acest lucru, în acest ween-end fiind anunţate ploi şi deasupra Iaşului.

* Răzvan Aghion joacă în campionatul pe echipe la Curtea de Argeş

În aceste zile, în perioada 11-13 septembrie, la Curtea de Argeş se va disputa Campionatul Naţional Intercluburi pe Echipe de Dublu (CNIED) - Under 12 ani.
Echipa SPORTUL STUDENŢESC I BUCUREŞTI este alcătuită din jucătorii AGHION RĂZVAN (prin protocol de colaborare cu CS CFR Iaşi, care va împlini 12 ani pe 11 decembrie 2015 şi este însoţit la turneu de antrenorul ceferist ieşean şi bunicul său Vergil Aghion), TILOI ANDREI-COSTIN şi OSTAFIE ALEXANDRU, respectiv MOGLAN MARIA ALEXANDRA, CRISTMANN ANNEMARIE şi HARBIC ALEXIA. Antrenorul echipei bucureştene şi căpitanul ei nejucător este Vasile Novăceanu.
Cu şapte echipe la start, turul I al competiţiei, programat vineri, dar care din cauza condiţiilor meteo (ploaie) nu a putut debuta la ora fixată, programează meciurile: Dinamo Bucureşti (cap de serie nr. 1) - fără adversar, Sportul Studenţesc II Bucureşti - CSM 2007 Focşani, Ştiinţa Constanţa - Daimon Sport Club Bucureşti şi LPS CSŞ Piteşti - Sportul Studenţesc I Bucureşti (cap de serie nr. 2, cu ieşeanul Răzvan Aghion printre titulari).
Se vor disputa în continuare semifinalele competiţiei, pentru locurile 1-4 şi 5-7 şi mai apoi finalele de clasament. Directorul de turneu este Gheorghe Borţan.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu