duminică, 22 noiembrie 2015

Ascensiunea continuă la echipa de futsal CSMS Iaşi



Runda cu nr. 12, penultima a turului, din Liga I de fotbal a programat duminică, 22 noiembrie, meciul CSMS Iaşi - Spicom / Sepsi Sfântu Gheorghe 2-0 (0-0), golurile gazdelor  fiind reuşite de Bogdan Baboi şi Andrei Despan. Cu circa 1.000 de spectatori în arena ieşeană, care i-au încurajat mereu pe jucătorii conduşi de pe banca tehnică de antrenorul principal Nelu Stancea, echipa din Dealul Copoului a utilizat următorul lot de jucători: Marius Chiriac - Radu Pisică, Andrei Despan, Valentin Pricop, Alexandru Pricop, apoi Bogdan Baboi, Radu Guţu, Mario Şchiopu. S-au mai aflat pe banca de rezerve Ioan Grigoraş (portar), Bogdan Botezatu şi Robert Mircia.
Nu au putut evolua căpitanul Narcis Cataramă (suspendat o etapă) şi Victor Mandea (accidentat).
De remarcat că, în ultimele cinci meciuri de campionat, CSMS Iaşi (locul 4 în acest moment în ierarhia la zi) a înregistrat patru victorii şi o remiză şi are în prezent 19 puncte, cu un golaveraj de 49-36.
Meciul de astăzi, de la Iaşi, a fost arbitrat de brigada Ivănescu Marian (Bucureşti) - Danielenco Radu (Ploieşti). Rezervă a fost Dincuţă Răzvan (Ploieşti), iar observator federal Donţu Vasile, din Galaţi.
La finalul disputei, team-managerul Ionel Popa (CSMS Iaşi) ne-a declarat: "Avem acum atitudine şi dăruire şi puţin ne mai lipseşte pentru a deveni o echipă de top în fotbalul în sală din România. Dacă ai atitudine, poţi bate pe oricine ! Şi astăzi publicul ieşean a fost alături de echipa noastră şi îi mulţumim ! De fapt, jucătorii noştri şi-au dat şi ei seama că joacă în primul rând pentru acest publicul minunat pe care îl avem la Iaşi ! Felicitări pentru toţi jucătorii şi antrenorii noştri !".  
În etapa viitoare, în deplasare, CSMS Iaşi va întâlni pe KSE Tg. Secuiesc.
Vă mai informăm că, în Campionatul Naţional de futsal pentru tineret (U 19), în Seria I am consemnat CSMS Iaşi - Ceahlăul Piatra Neamţ 0-3 (0-3), cu menţiunea că a fost singura înfrângere a gazdelor în acest sezon.
Clasamentul Seriei I arată astfel: 1. CSMS Iaşi - 9 puncte (golaveraj: 24-16); 2. Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ - 6 pct (14-16); 3. Sănătatea Darabani - 6 pct (16:19); 4. Bukovina Vicov - 3 pct (16-19).
În runda cu nr. 5 sunt programate partidele: Bukovina Vicov - CSMS Iaşi şi Sănătatea Darabani - Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu