luni, 30 noiembrie 2015

Patru medalii la Cupa României pentru gimnastele de la CSŞ Anghel Saligny Iaşi



Pe 29 noiembrie, la Chiajna a avut loc Cupa României şi Campionatul Naţional de Ansamblu la gimnastică ritmică. Categoriile de participare au fost: mica gimnastă - individual, mica gimnastă - ansamblu, categoria a IV-a, categoria a III-a, categoria a II-a, senioare, ansambluri categoria a IV-a.
Printre cluburile participante s-a numărat şi CSŞ Anghel Saligny Iaşi, iar sportivele antrenate de profesorii Constantin Radu, Cătălina Radu şi Oana Cozma au cucerit patru medalii la individual compus, trei de aur şi una de bronz.
Au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Claudia Postu (categoria a IV-a), Laura Aniţei (categoria a III-a), Andreea Verdeş (categoria a II-a), iar Diana Pavel s-a clasat pe locul 3 la senioare.
Ieşencele au obţinut şi un loc 5, prin Ştefana Popa (categoria a II-a) şi un loc 6, prin Roxana Brighenti (categoria a III-a).
"A fost un concurs greu, se putea şi mai bine, dar şi patru medalii sunt valoroase, într-o companie sportivă extrem de valoroasă !", ne-a declarat la finalul concursului prof. Constantin Radu, antrenor coordonator la CSŞ Anghel Saligny din Iaşi.
De menţionat că, pentru  "clubul vedetelor sportive" din cartierul ieşean Bularga urmează un nou concurs în luna decembrie 2015, ultimul din acest an, programat la Ploieşti.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu