sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Răzvan Aghion, în careul de aşi la Cupa Marin Bădin



În aceste zile, la Bucureşti, în organizarea clubului CS Dinamo din Capitală se dispută turneul juvenil de tenis Cupa Marin Bădin, din cadrul Circuitului Naţional FRT.
Chiar dacă nu a împlinit nici 12 ani, talentatul Răzvan Aghion (CS CFR Iaşi, antrenat de bunicul Vergil Aghion şi mama Raluca Aghion) participă de câteva luni la turneele categoriei de vârstă 14 ani, cu rezultate bune şi foarte bune.
Astfel, la turneul menţionat de la Bucureşti, pe tabloul de simplu de "64", Răzvan Aghion a ajuns până în semifinalele competiţiei, deci în careul de aşi al întrecerii, după următoarele rezultate:
- Turul I: Răzvan Aghion - Andrei Tiloi (Sportul Studenţesc Bucureşti) 6-0, 6-4;
- Turul al II-lea: Răzvan Aghion - Răzvan Perial (TC Bucureşti, nr. 13) 6-1, 6-4;
- Optimi de finală: Răzvan Aghion - Sebastian Gherguş (CSŞ Mircea Eliade Bucureşti, nr. 3) 6-2, 6-1;
- Sferturi de finală: Răzvan Aghion - Kevin Lovas (CSM Petroşani, nr. 7) 6-2, 6-3;
- Semifinale: Răzvan Aghion - Marco Mania (CSM Timişoara, nr. 15) 1-6, 3-6.
Marea finală este programată sâmbătă, pe 28 noiembrie, între Marco Mania (cap de serie nr. 15) şi Tudor Vasilache (nr. 4).
În proba de dublu, cuplul Răzvan Aghion / Rareş Bordei (CS Tenis Con Slobozia) a pierdut greu în primul tur în faţa perechii Alex Cosmin Pavel (Dinamo Bucureşti) / Andrei Tiloi (Sportul Studenţesc Bucureşti) cu 6-7 (4), 4-6.
Proba de dublu a fost câştigată de cuplul Marco Mania (CSM Timişoara) / Rareş Roşulescu (CSŞ Petroşani), iar cea de simplu de Marco Mania (CSM Timişoara).
Arbitrul principal al turneului din Capitală a fost Cristian Ştefan, iar directorul competiţiei Dianne Samungi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu