luni, 2 noiembrie 2015

Succes meritat pentru CS Navobi Iaşi în Superliga de fotbal feminin



În Dealul Copoului, în etapa a VI-a s-a disputat partida NAVOBI IAȘI - INDEPENDENȚA BAIA MARE 5 - 1 (3 - 1). Au marcat: min. 18 - Nica Loredana 1 - 0, min. 20 - Gangal Rahela 2 - 0, min. 25 - Marian Alexandra 2 - 1, min. 32 - Deca Nicoleta 3 - 1, apoi min. 60 - Nica Loredana 4 - 1, min. 73 - Gangal Rahela 5 - 1.
Au evoluat echipele:
- NAVOBI IAȘI: 1. Barău Andreea,10. Bențoiu Monica, 2. Mera Iulia, 12. Ambrosie Larisa (cpt.), 8. Foia Ana (min. 59 - 18. Ciobanu Ștefana), 7.Rognean Adina (min. 83 - 4.Scorțanu Andreea), 13. Deca Nicoleta, 11. Răduc Elena (min. 73 - 17. Grigoraș Andreea), 14. Gangal Rahela, 21. Nica Loredana (min. 83 - 15. Zamfir Iulia), 9. Plăcintă Teodora (min. 83 - 6. Proca Ana Maria).
- INDEPENDENȚA BAIA MARE: 30. Szoke Krisztina (min.70 - 12. Matesan Ana), 17. Pteanc Raluca, 2. Ziga Alexandra, 4. Codrea Florica (cpt.), 18. Hohman Amalia, 5. Pop Adina (min. 57 - 3. Cîmpan Iulia), 15. Pop Andreea, 7. Câmpan Crina, 11. Marian Alexandra, 9. Buftea Alexandra (min. 66 - 14. Dănilă Roberta), 8. Fedor Adelina.

Inceputa cu un moment de reculegere pentru victimile de la Clubul Colectiv din Bucuresti, etapa a VI-a a Superligii de fotbal feminin a consemnat a patra victorie a echipei iesene Navobi, dupa ce duminica a trecut de Independenta Baia Mare cu scorul de 5-1 (3-1).
Inceputul de meci a fost unul echilibrat, maramuresencele au jucat curajos, au inchis bine spatiile si au contratacat periculos. De cealalta parte, moldovencele au intrat greu in joc, au tinut prea mult si nejustificat de minge, au pasat tarziu si imprecis si drept urmare a iesit un meci lipsit de spactacol.
Dupa ce au fost "motivate si mustruluite" de pe margine, iesencele parca s-au trezit dintr-un vis urat, au inceput sa puna mingea jos, sa paseze precis si automat a venit si deschiderea scorului dupa ce, Elena Raduc, a pasat excelent pe culoar catre Loredana Nica, care a patruns in careu si a sutat in coltul lung al portii aparate foarte bine pana atunci de Zsoke.
Golul marcat le-a dat aripi fetelor de la Navobi care au reusit sa inscrie din nou dupa numai 2 minute.  Rahela Gangal,  a reluat cu capul peste portar, angajarea excelenta a capitanului echipei, Larisa Ambrosie.
Echipa din Baia Mare nu a cedat, si a continuat sa atace si sa inscrie prin Alexandra Marian in min.25, dupa ce a sutat lobat de la 35 de metri peste portarul visator al celor de la Navobi.
Dupa gol, iesencele au continuat sa atace, si Nicoleta Deca a inscris primul ei gol in tricoul de la Navobi, dupa un sut frumos sub bara de la 18 metri.
Pauza a fost de bun augur pentru baimarence, care au inceput mult mai motivate repriza, insa, mult mai experimentate, jucatoarele din Dealul Copoului a pus stapanire pe joc si au mai marcat inca de doua ori prin golgeterul echipei, Loredana Nica, care a transformat o lovitura de pedeapsa, corect acordata, de Vlad Baban, la un hent in careu a jucatoarei Raluca Pteanc, si apoi in min 73 prin Rahela Gangal, care a facut o cursa senzationala de 50 de metri si sutat in coltul lung, fara speranta pentru, portarul de rezerva, Mates Ana.
Ca un fapt divers, meciul a fost urmarit din tribune de foste jucatoare de la Navobi, Lidia Havristiuc, Simona Anastasiu, Andreea Ceausu, Alina Mandita, si de catre junicoarele de la CS Navobi 2 Iasi.
După partidă am consemnat următoarele declaraţii:
- "Am intra greu in joc, si mijlocul terenului nu a functionat cum am pregatit partida si cum am reusit sa facem la antrenamente in aceasta saptamana. Dar, cred ca am castigat meritat, pe un plus de curaj, incredere si pregatire. Mijlocul terenului cred ca a ramas dator echipei. Felicit totusi fetele pentru victorie si cred ca ramanem o echipa ofensiva, cu un atac redutabil, dupa numarul de goluri marcate!" - prof. Adrian Ambrosie, manager, CS Navobi Iasi.
- "Sunt total nemultumita de atitudinea cu care au abordat fetele nostre partida de astazi, care nu au respectat aproape deloc sarcinile de joc. Nu a fost un joc stralucit, insa am intalnit o echipa mult mai experimentata si care ne-a pus deseori in dificultate si cred ca acastigat meritat. Dupa golul al doilea, primit numai dupa 2 minute de la primul, am cazut psihic si nu am mai reusit sa contam in teren. Sper sa ne redresam in meciurile urmatoare!'- Irina Codrea, antrenor, Independenta Baia Mare.
In concluzie, putem spune ca victoria a fost meritata de iesence, desi inceputul de joc a fost unul greoi, incalcit si fara orizont, insa experienta, plusul de pregatire si valoare au facut diferenta si pe tabela de marcaj, care consolideaza astfel pozitia a treia pe podiumul Superligii Nationale de fotbal feminin!
Celelate rezultate ale rundei: Heniu Prundu Bargaului - Fair Play Bucuresti 0-3, Olimpia Cluj - Vasas Femina Odorheiul Secuiesc 10-0, Real Craiova - Independenta Baia Mare 0-2.
Clasament Superligă:
1. Olimpia Cluj                       6          6          0          0          48-1                18
2. ASA 2013 Targu Mures     5          4          0          1          18-3                12
3. CS Navobi Iasi                   6          4          0          2          21-17               12
4. CS Real Craiova                6          3          0          3          13-16               9
5. Vasas Femina Odorhei       5          3          0          2          5-16                9
6. Fotbal Club "Fair-Play”     6          2          0          4          8-14                6
7. Independenta Baia Mare   6          1          0          5          4-22                3
8. Club Sportiv „Heniu”        6          0          0          6          2-30                0
(​Sursa: csnavobi.ro) ​

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu