sâmbătă, 12 decembrie 2015

O veche tradiţie la Asociaţia Presei Sportive din România



Reluând o veche tradiţie, aşa cum am mai anunţat, Asociaţia Presei Sportive din România va decerna premii pentru diferite activităţi specifice meseriei de gazetar sportiv remarcaţilor anului 2015, membri ai asociaţiei. Întrunit într-o sedinţă specială, Consiliul APSR a stabilit laureaţii celor nouă categorii de premii care vor fi acordate săptămâna viitoare. Aceste premii sunt legate de numele unor foarte cunoscuţi gazetari sportivi, sau de cel al recent decedatei „blogăriţe” Teodora Maftei, ca un omagiu adus fostei noastre colege, victimă a incendiului de la clubul Colectiv. Iată care sunt aceste premii:
- Radio – Premiul „Ion Ghiţulescu”
- Emisiune TV – Premiul „Emanuel Valeriu”
- Comentariu TV – Premiul „Cristian Ţopescu”
- Presă scrisă – „Premiul Ion Cupen”
- Fotografie – Premiul „Petru Fuchs”
- Website sportiv – Premiul „Teodora Maftei”
- Tânăr jurnalist – Premiul „Grigore Caracostea”
- Întreaga activitate – Premiul „Aurel Neagu”
- Carte sportivă – Premiul „Ioan Chirilă”
Ceremonia de acordare a acestor premii se va desfăşura vineri, 18 decembrie 2015, de la ora 12.00, la sediul COSR din Bucureşti. Sunt invitaţi să participe toţi gazetarii sportivi, membri sau nemembri ai Asociaţiei Presei Sportive.

* INFORMAŢII PRIVIND LEGITIMAŢIILE APSR (Asociaţia Presei Sportive din România)

1. Cotizaţia pentru obţinerea noilor legitimaţii de membru al Asociaţiei Presei Sportive (având valabilitate de doi ani, 2016-2017) rămâne neschimbată, în sumă de 140 lei RON. Această sumă va fi plătită integral, în contul: RO71CECEB50343RON0650128, deschis la CEC Bank, sucursala Domenii, pe numele Asociaţiei Presei Sportive (C.I.F. 12139038). Noile legitimaţii au valabilitate până la 31 decembrie 2017.
2. Pentru emiterea legitimaţiilor, gazetarii trebuie să trimită apoi prin mail, la adresa apsmedia@apsmedia.ro, următoarele documente:
a) Fotografia (în format jpg., tif. bmp), pentru a fi ataşată legitimaţiei (numai pentru noii membri).
b) Dovada plăţii taxei sau a taxelor (ordin de plată, virament bancar, print-screen pentru operaţiunile efectuate electronic).
c) CV şi recomandarea conducerii redacţiei sau a 2 membri APS cu vechime (numai pentru noii membri).
Legitimaţiile vor fi trimise prin poştă la adresele indicate de către beneficiarii din provincie, sau se vor putea ridica personal de la sediul Asociaţia Presei Sportive: str. Vasile Conta nr. 16, etaj II, cam. 218, sector 2, Bucuresti; telefon: 021 224 0504; secretariat tehnic: Liliana Chiriac (tel. mobil 0744 382 123).

* Către toți membrii AIPS (Asociaţia Internaţională a Presei Sportive)

Dragi colegi,
Avem bucuria să vă invităm să vă înscrieți pentru a obține noul card de membru AIPS pentru perioada 2016/2017. Cardul AIPS are o valabilitate de doi ani, următorul ciclu începând din ianuarie 2016. De aceea, vă reamintim că, dacă nu ați făcut-o deja, a venit vremea să vă înregistrați cât mai curând posibil. Înscrierea online este importantă deoarece doar astfel puteți obține cardul de membru.
Informații despre înregistrare:
Înregistrarea online se face doar pe site-ul AIPS (www.aipsmedia.com). După ce aţi deschis site-ul, mergeți pe linkul de sub ”apply for a card” pentru a vedea un video cu instrucțiuni în limba engleză. E posibil să fie nevoie să permiteți ”pop-ups” pentru a putea vedea videoul.
http://www.aipsmedia.com/index.php?page=getcard
Nu e nevoie decât să actualizați informația care s-a schimbat. Verificați cu atenție adresa de e-mail și numărul de telefon mobil. Nu e nevoie să încărcați o nouă poză decât dacă vreți să o schimbați. Important: fotografiile trebuie să fie doar în format jpeg și la dimensiunea de foto pașaport.
Fiți atenți că procesul de înregistrare se face în două etape:
1. Aplicație online
Trebuie mai întâi să actualizați formularul de aplicație și imediat ce detaliile au fost înregistrate dați click pe ‘Get a new card!’ Trebuie apoi să ne contactați  pentru aprobarea aplicației și pentru plata taxei de membru.
http://www.aipsmedia.com/index.php?page=directory&cod=5&sw_menu=4&sw_smenu=13
2. Tipărirea legitimației
Pentru a vă tipări legitimației, APSR va trebui să confirme valabilitatea aplicației dvs. și să solicite Secretariatului AIPS să vă tipărească legitimația. Ele vor putea fi ridicate de la sediul asociaţiei noastre, sau trimise prin poştă pentru gazetarii din provincie. Costul pentru noua legitimaţie AIPS este de 50 de euro, sumă plătibilă în lei pe contul: RO71CECEB50343RON0650128 deschis la CEC Bank, sucursala Domenii, pe numele Asociaţiei Presei Sportive din România (C.I.F. - 12139038). Noile legitimaţii au valabilitate până la 31 decembrie 2017.
Pentru orice altă informație puteţi scrie la: membership@aipsmedia.com sau apsmedia@apsmedia.ro
(sursa: www.apsmedia.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu