vineri, 29 ianuarie 2016

CSMS Iaşi în Antalya: de la 2-0 la 2-3 !



Joi, pe 28 ianuarie, în cantonamentul din Antalya (Turcia), echipa de fotbal a disputat al treilea meci de pregătire împotriva formaţiei FC Chikhura Sachkhere, ocupanta locului 6 în prima ligă din Georgia.
Meciul s-a disputat pe unul din terenurile complexului Mardan Sports, unde echipa moldavă este cazată.
Conform site-ului CSMS Iaşi, evoluţia partidei, în care ieşenii au pierdut cu 2-3, după ce au condus cu 2-0, a fost următoarea:
- Primul "11" pentru ieşeni: Caparco - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu - Mitic, Crețu - Viveiros, Vasile Gheorghe, Onduku - Golubovic.
- Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost ratată de Golubovic în min. 40, georgienii au avut și ei două șuturi periculoase, rezolvate de Caparco.
- Doar o schimbare la pauză, Grahovac intră în locul lui Caparco, repriza a 2-a se reia de la un scor alb, 0-0.
- Min. 50: Goge intră în locul lui Onduku.
- Min. 58: Dublă schimbare, Boiciuc în locul lui Vasile Gheorghe și Ferarra în locul lui Viveiros.
- Min. 59: GOL CSMS IAȘI! Țigănașu trimite o "torpilă" de la 25 de metri, mingea lovește pământul chiar în fața portarului advers și intră în poartă, 1-0!
- Min. 68: Piccioni intră în locul lui Golubovic și Enescu în locul lui Mitic. Scorul este în continuare 1-0 după reușita lui Țigănașu din min. 59.
- Min. 69: GOL CSMS IAȘI! 2-0! Enescu înscrie la prima atingere de balon! Goge pasează de pe partea dreaptă în diagonală către Țigănașu, acesta îi așează mingea lui Enescu care înscrie cu un șut plasat, la colțul lung!
- Min. 72: Georgienii revin în joc cu un gol marcat din penalty, 2-1. Lovitura de pedeapsă a fost ușor acordată după ce Enescu a alunecat și a jucat involuntar mingea cu mâna în careu.
- Min. 85: Saric și Bădic intră în locul lui Frăsinescu și Țigănașu. Conducem cu 2-1 cu 5 minute înainte de final.
- Min. 87: Georgienii revin după 0-2 și restabilesc egalitatea. Golul de 2-2 a fost marcat cu un șut de la 18 metri, poziție centrală.
- Min. 89: Un nou henț în careu, un nou penalty pentru georgieni care preiau conducerea, 3-2.
- Scor final, CSMS Iași - FC Chikhura Sachkhere 2-3 (0-0)
Fotbaliştii din Dealul Copoului au condus cu 2-0, după golurile marcate de Țigănașu și Enescu, georgienii au revenit în joc după un penalty transformat în min. 72 și au câștigat cu 2 goluri marcate în ultimele 5 minute, golul victoriei tot din penalty.
În primele două meciuri de pregătire disputate în Antalya am consemnat: CSMS Iași - Soproni VSE 1-0 şi CSMS Iași - Lokomotiv Plovdiv 0-1. Va urma, pe 31 ianuarie, meciul dintre CSMS Iaşi şi Zbrojovka Brno (din prima ligă din Cehia), apoi partidele CSMS Iaşi - Bohemians Praga (Cehia) - pe 2 februarie şi CSMS Iaşi - Vozdovac (Serbia) - pe 5 februarie.
De menţionat că CSMS Iaşi va transfera în zilele următoare pe atacantul Azdren Llullaku (28 ani, 1.77 metri), care a jucat şi pentru Gaz Metan Mediaş. Este aşteptat în Dealul Copoului şi atacantul Andrei Cristea, care joacă acum în liga a treia din Italia.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu