luni, 25 ianuarie 2016

CSMS Iaşi pierde la limită al doilea amical din Antalya


Al doilea joc de pregătire din cantonamentul din Antalya pentru CSMS Iaşi s-a consumat duminică, pe 24 ianuarie 2016, moldovenii fiind învinşi cu scorul de 1-0 (1-0) de bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv (locul 7 în prima ligă).
Cele două echipe au mai înscris câte un gol, ambele anulate. În min. 50, Enescu a înscris pentru CSMS Iaşi dar golul a fost anulat pe motiv de henţ, iar în min. 65 bulgarii au înscris cu capul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.
În repriza secundă, echipa din Plovdiv putea majora scorul, dar portarul Caparco a scos incredibil şuturile jucătorilor bulgari la fazele din minutele 60, 70 şi 75.
CSMS Iaşi a utilizat primul "11" astfel: Grahovac - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu - Mitic, Enescu - Viveiros, Creţu, Bole - Golubovic.
În min. 58, portarul Caparco a intrat în locul lui Grahovac, iar
în min. 65 au ieşit Frăsinescu, Viveiros, Mihalache şi Enescu, care au fost înlocuiţi cu Ciucă, Saric, Goge şi Piccioni. Au mai evoluat, din min. 80, Bădic, Bosoi, Moldovan, Târșă, Vasile Gheorghe.
De menţionat că, în primul meci amical al stagiului din Antalya, ieşenii au învins formaţia maghiara de ligă secundă Soproni, cu scorul de 1-0.
CSMS Iaşi va mai disputa alte patru meciuri amicale în cantonamentul din Turcia, astfel: pe 28 ianuarie - cu Chikhura Sachkhere (Georgia), pe 31 ianuarie - cu Zbrojovka Brno (Cehia), pe 2 februarie - cu Bohemians Praga (Cehia) şi pe 5 februarie - cu Vozdovac (Serbia).
DAN TEODORESCU
*** MENŢIUNE: Acesta articol este cu numărul 3.500 publicat pe site-ul SPORT FAN CLUB, vizionat până acum de 150.000 cititori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu