marți, 12 ianuarie 2016

Giancarlo Antognoni şi Ilie Balaci vin la Iaşi, la Cupa Unirii la minifotbal


Giancarlo Antognoni

În perioada 14-17 ianuarie, în Complexul Magic din Tudor Vladimirescu se va desfăşura ediţia a VI-a a Cupei Unirii la minifotbal, un turneu organizat sub egida Federaţiei de Minifotbal din România. Invitaţii speciali la această competiţie sunt Giancarlo Antognoni şi Ilie Balaci, două foste glorii ale fotbalului italian, respectiv românesc. Cei doi vor asista la finalele de duminică, Ilie Balaci urmând să efectueze şi tragerea la sorţi a meciurilor din optimi, sâmbătă, de la ora 16.00, la Magic Sport Pub. Competiţia este organizată de Dan Cojocaru, director tehnic al echipei naţionale de minifotbal a României, în colaborare cu Paul Costaş, prim-vicepreşedinte al Federaţiei de Minifotbal din România, cu sprijinul Primăriei Iaşi.
Duminică, de la ora 12.00, primarul Iaşului, Mihai Chirica, Ilie Balaci şi italianul Giancarlo Antognoni vor participa la o conferinţă de presă extraordinară, la Magic Sport Pub.
La ediţia a VI-a a Cupei Unirii vor participa 27 de echipe, 4 dintre acestea fiind din Republica Moldova.
Joi, vineri şi sâmbătă au loc meciurile din grupe, sâmbătă seară se dispută optimile, iar duminică sunt programate meciurile din sferturi, semifinale şi cele două finale. Finala mică va începe la ora 16.00, iar cea mare la ora 17.00, ambele partide la Magic Stadium.
„Aşa cum am promis încă de la prima ediţie, Cupa Unirii la minifotbal de la Iaşi deschide sezonul în minifotbalul din România. Ca şi la ediţiile anterioare, vor fi formaţii puternice la start, patru dintre acestea fiind din Republica Moldova. Avem şi în acest an doi oaspeţi de marcă, Giancarlo Antognoni şi Ilie Balaci fiind invitaţi speciali la turneu”, a declarat directorul tehnic al echipei naţionale, Dan Cojocaru. La rândul său, prim-vicepreşedintele FMR, Paul Costaş, a declarat: „Va fi un turneu extrem de puternic, ce reuneşte la start echipe de tradiţie din România şi Republica Moldova. Mulţumesc Primăriei Iaşi pentru sprijin şi îi aşteptăm pe iubitorii minifotbalului la meciurile găzduite de Magic Stadium şi Arena Magic, în Tudor Vladimirescu”. Premiile vor fi oferite de Primăria Iaşi şi Bergenbier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu