duminică, 24 ianuarie 2016

Înfrângere pe teren propriu pentru echipa de futsal CSMS Iaşi



În faţa a 700 spectatori, de Ziua Unirii, mai precis pe 24 ianuarie 2016, jucătorii de fotbal în sală de la CSMS Iaşi au întâlnit pe campionii de la City'us Târgu Mureş, în faţa căruia au pierdut la scorul de 1-4 (0-2), ultimele două goluri ale oaspeţilor fiind reuşite în ultimele două minute ale disputei, atunci când moldovenii erau cu portarul în atac ! În meciul găzduit de Sala Polivalentă ieşeană, din etapa a 15-a din Liga I de futsal, evoluţia scorului a fost următoarea: 0-2, 1-2 (gol Alexandru Pricop), 1-4.
Pentru CSMS Iaşi, echipă antrenată de Nelu Stancea, au evoluat: Marius Chiriac - Radu Pisică, Mario Şchiopu, Alexandru Pricop, Valentin Pricop, apoi Radu Guţu, Victor Mandea, Bogdan Baboi, Dragoş Baciu (revenit la echipă). S-au mai aflat pe banca de rezerve portarul Ioan Grigoraş şi tinerii jucători de la "U 19" Alexandru Panaite, Gabriel Mihuleac şi Robert Mircia. Au părăsit echipa ieşeană în această vacanţă de iarnă căpitanul Narcis Cataramă (împrumutat la Autobergamo Deva până la vară, la solicitarea lui), Andrei Despan (plecat în Spania) şi Bogdan Botezatu (plecat la echipa de fotbal Rapid CFR Suceava).
Partida de la Iaşi a fost arbitrată de brigada: Capţan Sebastian (Galaţi) - Ionescu Georgian (Buzău), rezervă fiind Balaban Dumitru Bogdan (Galaţi), iar observator federal Balmuş Doru (Galaţi).
"Am jucat bine, dar am pierdut pe final de meci, având mult ghinion şi multe ratări la poarta oaspeţilor!", ne-a declarat la finalul partidei de duminică Ştefan Tudorache, director sportiv la CSMS Iaşi.
Într-un alt joc al rundei am consemnat: Informatica Timişoara - CS Concordia Chiajna 5-1 (3-0).
În etapa viitoare, în deplasare, CSMS Iaşi se va confrunta cu CS Muncitorul Reşiţa.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu