vineri, 5 februarie 2016

CSMS Iaşi, într-un meci fără goluri în ultimul amical din Antalya


Lllullaku semnează pentru CSMS Iaşi

Vineri seara, începând cu ora 17.30, în cantonamentul din Antalya, CSMS Iaşi a remizat într-un meci fără goluri (scor: 0-0) cu sârbii de la FK Vozdovac, în ultimul amical disputat în stagiul de pregătire Turcia.
Pentru CSMS Iaşi, echipa de start a fost următoarea: Grahovac - Voicu, Frăsinescu, Ciucă, Ţigănaşu- Cretu, Vasile Gheorghe, Andrei Cristea, Böle - Onduku,  Golubovic.
Conform paginii de Facebook a echipei CSMS Iaşi, cele mai importante faze de joc în derularea partidei au fost:
- Min. 20: Prima schimbare la ieşeni, Mihalache intră în locul lui Frăsinescu, fundașul central acuzând dureri la un genunchi.
- Min. 28: Ocazie bună pentru Vasile Gheorghe, dar şutul său din marginea careului trece puţin peste poartă, mingea fiind deviată de un adversar.
- Min 33: Golubovic reia cu capul centrarea lui Böle, pe lângă poarta adversă.
În minutele următoare, arbitrul face exces de zel, iar Mădălin Ciucă şi un adversar sunt eliminaţi în urma unei altercaţii minore. Ambii jucători au fost înlocuiţi, iar în locul lui Ciucă a intrat croatul Ante Saric. Meciul a fost întrerupt aproximativ 5 minute, în acest caz.
- Min. 45: Triplă ocazie pentru CSMS Iași! Vasile Gheorghe, Onduku și Crețu sunt blocați de fiecare dată de portarul advers.
- Min. 46: O singură schimbare la pauză: Viveiros în locul lui Andrei Cristea.
- Min 65: Boiciuc și Enescu intră în locul lui Golubovic și Onduku.
- Min 73: Bădic intră în locul lui Böle.
CSMS Iaşi a semnat recent contracte de joc cu Azdren Llullaku şi Andrei Cristea, iar venirea definitivă a lui Saric în Dealul Copoului se va mai analiza în zilele următoarea.  
În legătură cu transferul său la echipa ieşeană, albanezul născut la Kosovo, Llullaku, ultima dată la Gaz Metan Mediaş, a declarat: "Mă bucur că am semnat cu CSMS. Sper să facem o pregătire bună şi să ajungem în play-off. Personal, îmi doresc să fiu sănătos, să joc cât mai bine şi să-mi ajut echipa. Îi salut pe fanii Iaşiului şi sper să vină la stadion într-un număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de spectatori".
În cantonamentul din Antalya, CSMS Iaşi a disputat şase partide amicale, astfel: 1-0 cu Sopron (Ungaria), 0-1 cu Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria), 2-3 cu Chikhura Sachkhere (Georgia), 0-3 cu Zbrojovka Brno (Cehia), 1-0 cu Bohemians Praga (Cehia) şi 0-0 cu FK Vozdovac (Serbia).
În primul meci oficial din acest an, din Liga I, pe 13 februarie, de la ora 18.00, în direct pe Digi Sport 1, ieşenii vor juca la Ovidiu, cu Viitorul Constanţa, echipă manageriată de Gică Hagi, care astăzi, 5 februarie, a împlinit frumoasa vârstă de 51 ani!
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu