joi, 18 februarie 2016

Ieşeanul Cătălin Moroşanu va lupta în Puerto Rico



În 2016, prima gală Superkombat va avea loc pe 26 martie, la San Juan, capitala statului Puerto Rico.
Capul de afiş al galei va fi meciul dintre ieşeanul Cătălin Moroşanu (de la clubul Cotnari-Scorpions Iaşi) şi britanicul Daniel Sam, un as al ringului.
Referitor la această gală, ploieşteanul Eduard Irimia, promotorul galei, a menţionat pentru "Prosport" următoarele: "Este un moment istoric pentru sportul românesc fiindcă am reuşit să pătrundem pe piaţa americană. Proiectul este pe termen lung şi vizează evenimente atât în America de Nord, cât şi în America de Sud, în Columbia şi Brazilia".
Evenimentul de la San Juan va fi transmis de Eurosport, în direct, în peste 100 de ţări.
În anii anteriori, evenimentele Superkombat - K1 au fost găzduite de România (inclusiv de municipiul Iaşi), Croaţia, Germania, Italia, Elveţia, Olanda, Muntenegru, Austria, Brazilia şi Emiratele Arabe Unite, dar nu au trecut niciodată Oceanul.
La categoria grea, lupta dintre Cătălin Moroşanu (asistat la colţ de antrenorul Mihai Constantin şi colegul Sebastian Ciobanu) şi Daniel Sam (poziţionat în TOP 15 la nivel mondial) va aduce în tribunele arenei din San Juan un public numeros, inclusiv mulţi români !
Nu cu mult timp în urmă, pe pagina sa de Facebook, Cătălin Moroşanu menţiona: "De 11 ani, facem la clubul Cotnari-Scorpions Iaşi o echipa în adevăratul sens al cuvântului! Mulţumesc Mihai Constantin pentru că m-ai învăţat să devin un luptător profesionist şi mulţumesc Sebastian Ciobanu, pentru că mi-ai fost alături în cele mai importante perioade de pregătire. Anul 2016 se anunţă foarte important pentru mine, din toate punctele de vedere. Vă pup şi vă iubesc!".
În final, să-i dorim mult succes ieşeanului nostru în lupta sa de peste Ocean, unde va arăta probabil că urmaşii lui Ştefan cel Mare sunt mereu nişte învingători!
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu