marți, 23 februarie 2016

Jucătorii naţionalei României se întâlnesc cu micii rugbyşti ieşeni


Nationala de rugby a Romaniei se afla in cantonament in aceasta saptamana, la Iasi, pentru a pregati meciul cu Rusia, de pe 27 februarie. Cu aceasta ocazie, Stejarii se vor intalni joi, 25 februarie, de la ora 14:00, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” cu practicantii de mini rugby si
tag rugby de la cateva scoli din Iasi: Scoala gimnaziala D.D. Patrascanu (prof. Tibichi Silviu), Scoala gimnaziala Ioan Simionescu (prof. Daranga Florin), Liceul teoretic Miron Costin (prof. Dorofte Dan), CSS Unirea Iasi (antrenor Clapon Claudiu), Colegiul National Mihai Eminescu ( prof. Ioan Catalin), Scoala Gimnaziala Al. I Cuza Podu Iloaiei (prof. Cucuteanu Marian), Liceul Alexandru cel Bun (Gorodea Emanuel) si Liceul Vasile Alecsandri (prof. Clapon Brandusa).
De asemenea la aceasta intalnire vor mai participa si studenti de la Universitatea Agronomica, insotiti de asistentul Florin Murariu. La acest eveniment sunt asteptati si reprezentantii mass-media, după cum ne-a comunicat Mirela Băsescu - Public Relations and Social Media Coordinator, Communication Department, ROMANIAN RUGBY UNION.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu