sâmbătă, 6 februarie 2016

Penicilina - Dinamo, reeditarea unui derby la fileul din Sala Polivalentă




Eterne rivale în voleiul românesc, Penicilina și Dinamo București, se vor întâlni, din nou, sâmbătă, 6 februarie 2016, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Iași. Partida se anunță atractivă din perspectiva obiectivelor celor două formații: gazdele vizează o poziție superioară celei ocupate în prezent în clasament (8), în timp ce bucureștencele speră să joace în Turneul play-off. Mai mult, Dinamo va fi condusă de pe banca tehnică de Branko Gajic, nimeni altul decât cel care a descoperit-o și a format-o la Steaua Roșie Belgrad pe Katarina Jovanovic, în prezent la Penicilina Iaşi.
”Mi-a zis că sunt înaltă și că am palmele mari, și că pot face performanță. Am urmat acest drum și sunt mulțumită. Am venit la Penicilina cu dorința de a contribui la rezultate bune. Mă simt bine la Iași. Orașul are un parfum romantic, iar Mall-ul Palas este fantastic, prin grădini, magazine, cafenele și prin spațiile largi pentru promenadă. Meciul cu Dinamo este unul normal pentru mine. Îmi doresc să câștig, așa cum își propune probabil și Branko Gajic” ne-a mărturisit Katarina Jovanovic.
Antrenorul Dan Gavril și-a adus elevele la antrenament, la doar câteva ore după întoarcerea de la București, unde, miercuri, voleibalistele ieșene au învins cu 3-0 formația Rapid. În sânul echipei, toată lumea își dorește victoria, chiar dacă oaspetele vin cu o echipă de foste  sau actuale internaționale, care au o bogată expriență.
”Este un campionat greu, echilibrat în zona de mijloc a clasamentului. Sper să câștigăm în fața adversarilor de nivelul nostru și să urcăm în clasament. Ne străduim să dăm satisfacție suporterilor. Așteptăm la meciul cu Dinamo un public numeros, care să ne susțină frenetic. Avem nevoie de pasionații de sport alături de noi”, ne-a declarat ridicătoarea Mihaela Stângă.
Celelalte meciuri ale rundei cu nr. 15 sunt: CSM Bucureşti - "U" Cluj, CSU Medicina Târgu Mureş - Ştiinţa Bacău, SCMU Craiova - CSM Târgovişte, Unic Piatra Neamţ - CS Volei Alba Blaj, CSM Lugoj - Rapid Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu