miercuri, 3 februarie 2016

Penicilina Iaşi, în vizită în Giuleşti, la ultima clasată


Sursa foto: Facebook

Majoritatea partidelor din etapa a XIV-a a Diviziei A1 la volei feminin se dispută miercuri, pe 3 februarie 2016. Voleibalistele de la Penicilina Iași vor evolua în deplasare, la București, în compania ultimei clasate, Rapid. Meciul vavea loc de la ora 19.30. Gazdele ieșencelor nu au nici un punct și au câștigat doar două seturi în treisprezece etape, iar meciul din Giuleşti va fi arbitrat de brigada A. Mateizer - L. Marcu, observator federal fiind M. Păuşescu.
Elevele antrenorului Dan Gavril sunt hotărâte să obțină toate punctele puse în joc, după ce în primele două ”runde” ale returului au dat o bună replică campioanelor și vicecampioanelor țării. Marina Kovacheva este optimistă. Voleibalista din Plovdiv (Bulgaria) a evoluat la echipele de junioare și senioare ale clubului Maritza, cu care a câștigat campionatul național și ”Cupa Bulgariei”. A jucat apoi în Italia, Cipru și Turcia. A cunoscut România după mai multe turnee amicale la care Maritza Plovdiv a luat parte la Craiova, Târgoviște și Lugoj. ”Iașul seamănă cu orașul meu, fiind o îmbinare între arhitectura veche și cea modernă. M-am adaptat bine și aș vrea să urcăm în clasament pentru că echipa este bună, are potențial. Sper ca rezultatele favorabile să atragă și mai mulți spectatori pentru a ne susține” ne-a declarat Marina.
Celelalte meciuri din 3 februarie sunt: "U" Cluj - Dinamo Bucureşti, CS Volei Alba Blaj - CSM Lugoj, CSM Târgovişte - Unic Piatra Neamţ şi Ştiinţa Bacău - SCMU Craiova. Ieri s-a jucat CSM Bucureşti - CSU Medicina Târgu Mureş 3-0 (25:22, 25:18, 29:27).
De remarcat că jucătoarele ieșene vor avea, apoi, un examen extrem de greu sâmbătă, acasă, atunci când se vor confrunta cu ocupanta locului 4, Dinamo București. Partida Penicilina Iaşi - Dinamo Bucureşti va fi arbitrată de cuplul D. Hadade (A1) - M. Lazăr (A2), observator federal fiind Angheluş Cotoanţă, din Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu