vineri, 4 martie 2016

A treia echipă clujeană de fotbal vizitează Iaşul


Sâmbătă şi duminică, două echipe de fotbal (în aer liber şi în sală) vizitează Iaşul, pentru confruntările cu CSMS Iaşi. Vor fi meciurile CSMS Iaşi-CFR Cluj (la fotbal, pe 5 martie, ora 18.00, pe stadionul Emil Alexandrescu) şi CSMS Iaşi-CFF Clujana Cluj (la futsal, pe 6 martie, la ora 16.30, la Sala Polivalentă).
Dar iată că, tot duminică, pe 6 martie, va fi şi meciul feminin dintre CS Navobi Iaşi (locul 3) şi Olimpia Cluj (locul 1 şi campioana României în ultimii 5 ani), pe terenul II din Copou, de la ora 11.00, din etapa a XI-a a Superligii.  Partida de la Iaşi va fi arbitrata de Vlad Baban, ajutat de asistentii Andrei Diaconu si Ionut Melinte.
Tot în Superliga feminină de fotbal, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc (locul 5), va primi vizita echipei clasate pe locul 2, ASA Tg. Mures.
Cele mai interesante meciuri se anunta a fi la Baia Mare, unde echipa din localitate, Independenta, intarita in iarna cu 4 jucatoare de la Olimpia Cluj, va intalni de la ora 15.00 ultima clasata, Heniu Prundu Bargaului care de asemenea s-a intarit cu jucatoare de peste Prut (va fi un derby al suferintei, deschis oricarui rezultat) si la Bucuresti, unde, pe 8 martie, echipa Fair Play are o ultima sansa de a prinde play-offul competitiei daca va invinge echipa, de pe pozitia a 4-a, Real Craiova.
Ne-am pregatit bine in aceasta perioada, si suntem nerabdatori sa incepem meciurile oficiale. Urmeaza 4 meciuri de foc pentru noi, care, daca vom sti cum sa le gestionam, vom reusi sa ne calificam in play-offul competitiei, obiectiv pe care l-am avut de la inceputul campionatului. Duminica vom vedea exact nivelul la care am ajuns. Insa, nu vom renunta. Stim ca avem inca mult de lucru, insa, cu ceea ce am avut, cred ca am reusit un procentaj maxim. Sunt mandru de echipa noastra si de ceea ce am reusit sa facem impreuna. Am incredere ca Dumnezeu ne va ajuta sa gasim si resursele financiare pentru a putea merge in Grecia la Cupa Balcanica si de a termina campionatul, mai ales ca echipa din Iasi are un potential foarte mare in a face performanta!”, a menţionat prof. Adrian Ambrosie, managerul CS Navobi Iasi.
În Seria a II-a din Liga 2 de tineret, echipa Navobi II Iasi, condusa de Cristian Amironesei, va juca tot duminica, in deplasare, cu Liceul Miron Costin Roman, de la ora 12.00.
Revenind la prima grupare de la CS Navobi Iaşi, să speram ca echipa moldavă sa gaseasca totuşi fondurile necesare pentru a participa in perioada 25-30 martie 2016 in Grecia, la Cupa Balcanica, alaturi de alte echipe din 8 tari din Balcani.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu