miercuri, 2 martie 2016

ERA Ladies Trophy – un eveniment marca Raliul Iaşului



XS Motorsport, ERA Shopping Park şi Primăria Municipiului Iaşi vă invită în ziua de 6 martie 2016 la concursul de îndemânare auto pentru doamne şi domnişoare, ERA Ladies Trophy. XS Motorsport este clubul care a organizat cea mai importantă competiţie automobilistică din România în ultimii doi ani, Raliul Iaşului Cotnari, precum şi o competiţie unică pentru amatori, Iaşi Cultural Trophy.
Nu chiar de ziua lor, pe 8 Martie, ci cu două zile mai devreme, duminică 6 martie, reprezentantele sexului frumos au prilejul să-şi testeze calităţile de conducător auto la cea de-a doua ediţie a unei competiţii automobilistice inedite, în parcarea centrului comercial ERA. Circuitul pregătit de organizatori presupune stăpânire de sine, îndemânare și atenție sporită.  
Succesul înregistrat anul trecut, la prima ediţie, ne-a convins că doamnele şi domnişoarele au nevoie de un eveniment automobilistic organizat exclusiv pentru ele, iar cel mai bun prilej este cu ocazia zilei lor. Pentru că din ce în ce mai multe femei se descurcă singure în jungla traficului urban, o încercare de acest fel, pusă sub semnul unei competiţii ce se va finaliza cu premii atractive, va fi cu siguranță o proba interesantă. Totodată, ne dorim să atragem atenția tuturor celor care calcă iresponsabil acceleraţia şi-şi manifestă spiritul competitiv în trafic, oferind ca alternativă acest gen de manifestare”, a declarat Dan Codreanu, preşedintele clubului organizator, XS Motorsport Iaşi.
ERA Ladies Trophy presupune mersul printre jaloane, precum şi opriri precise în puncte dinainte stabilite. Corectitudinea executării traseului este cea mai importantă, nu viteza. Înscrierile se fac pe site-ul www.raliul-iasului.ro/ladiestrophy. De asemenea, informaţii despre competiţie se găsesc pe pagina de facebook ERA Ladies Trophy. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu