marți, 15 martie 2016

Penicilina Iaşi întâlneşte o finalistă de cupă europeană !



Voleibalistele ieşene vor juca miercuri, 16 martie, în Capitală, în compania proaspetei finaliste a Cupei Challenge, CSM Bucureşti. Meciul are loc de la ora 18.00 şi este o restanţă din etapa a 2-a a Diviziei A1.
Pentru Penicilina nu este o misiune uşoară, dar poate fi un exerciţiu util în perspectiva întâlnirii din ultima "rundă", când va evolua în compania formaţiei Ştiinţa Bacău, pe teren propriu. Acest joc, dar si partidele Unic Piatra Neamţ – CSU Medicina Târgu Mureş şi Dinamo Bucureşti – CSM Târgovişte vor decide componenţa grupelor valorice după sezonul regulat şi vor avea loc luni, pe 21 martie, de la aceeşi oră, 18.00. Antrenorul Penicilinei, Dan Gavril, speră ca echipa sa să atingă forma maximă din acest campionat în disputa cu Ştiinţa Bacău şi să se califice în grupa locurilor 5-8.
Celelalte rezultate ale etapei a 21-a au fost: CS Volei Alba Blaj - "U" Cluj 3-0 (s-a jucat la Cluj), CSM Târgovişte - Rapid Bucureşti 3-0, Ştiinţa Bacău - Dinamo Bucureşti 3-1, CSU Medicina Târgu Mureş - CSM Lugoj 3-0, SCMU Craiova - Unic Piatra Neamţ 3-1. În acest moment, Penicilina Iaşi se află pe locul 8, cu 20 puncte, pe locul 9 este Unic Piatra Neamţ, cu acelaşi număr de puncte, iar pe locul 10 se poziţionează SCMU Craiova, cu 17 puncte. Ierarhia este condusă de CS Volei Alba Blaj, cu 62 puncte.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu