duminică, 3 aprilie 2016

Le "dădurăm" oltenilor trei boabe!


CSMS Iași a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 3-0 (2-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-out a Ligii I de fotbal.
Ieșenii au făcut un joc bun de apărare și au dat dovadă de pragmatism în atac, marcând două dintre goluri după erori ale portarului Cătălin Straton.
Gheorghe Vasile (min. 2), fost jucător la FC Universitatea Craiova, a deschis scorul reluând în plasă o minge respinsă de Straton. Bojan Golubovic a majorat avantajul gazdelor (min. 29), dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Al treilea gol al ieșenilor a fost reușit de Alexandru Țigănașu (min. 78), dintr-o lovitură liberă de la peste 25 de metri.
CSMS Iași a urcat pe primul loc în clasamentul play-out-ului după această victorie, cu 26 puncte.
CSU Craiova a obținut doar un punct din ultimele sale șase deplasări. Ieșenii nu câștigaseră acasă în precedentele trei partide de campionat.
În sezonul regulat, Universitatea s-a impus cu 2-0 în Bănie, iar CSMS Iași a câștigat cu 1-0 în Copou.
Meciul din Dealul Copoului, vizionat de peste 10.000 spectatori a fost arbitrat de Adrian Viorel Cojocaru (Galați).
Pentru CSMS Iaşi au jucat: Grahovac – Voicu, Mihalache, Ciucă, Ţigănaşu – Böle, Vasile Gheorghe, Mitic, Llullaku (Viveiros '72) – Andrei Cristea (Creţu '62), Golubovic (Onduku '84).
Alte rezultate din play-out: Petrolul - FC Voluntari 1-2 şi CFR Cluj - Concordia 2-0. Luni se dispută jocul FC Botoşani-Poli Timişoara.
DAN TEODORESCU (Sursa: AGERPRES)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu