sâmbătă, 2 aprilie 2016

Penicilina-Dinamo revine în Sala Polivalentă ieşeană


Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 17.00, voleibalistele de la Penicilina Iași vor susține acasă, în Sala Polivalentă, al doilea meci cu Dinamo București, în cadrul play-off-ului Diviziei A1 (grupa locurilor 5-8). În urmă cu o săptămână, la București, gazdele au câștigat cu scorul de 3-0.
Elevele profesorului Dan Gavril au avut un program variat în această săptămână, antrenamentele cotidiene fiind completate cu un test medical și un joc amical. Miercuri, Penicilina a primit vizita formației CSM 2007 Focșani, din Divizia A2, candidată la promovarea în primul eșalon. S-au jucat cinci seturi, toate câștigate de Penicilina, deși vrâncencele au făcut eforturi mari de a câștiga măcar un set, așa cum reușiseră cu o săptămână în urmă la Piatra Neamț, tot într-o întâlnire de pregătire. În primele două ”runde”, gazdele au folosit sextetul standard, după care au intrat în teren, treptat, toate jucătoarele din lot.
Și de această dată sportivele ieșene vor încerca să obțină victoria, situație în care ar avea dreptul la încă un meci, hotărâtor, la București, miercuri, pe 6 aprilie 2016.
Partida din Sala Polivalentă ieşeană va fi arbitrată de brigada Dinu Olahut (Baia Mare) - George Grădinaru (Galaţi), observator federal fiind Jean Bratu (Brăila).
Tot sâmbătă, în grupa pentru locurile 5-8 se va disputa meciul CSM Lugoj-CSU Medicina Tg. Mureş, cu începere de la ora 18.30.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu