marți, 31 mai 2016

CS Navobi Iaşi, premiată în Copou pentru locul 3 în Superliga de fotbal feminin


CS Navobi Iaşi (Sursa foto: Adrian Cuba)


Fotbalistele de la Navobi Iasi au fost premiate pentru performanta obtinuta, in fata suporterilor ieseni, la meciul de Liga I, dintre CSMS Iasi – FC Botosani. Premierea a fost facuta de una dintre legendele fotbalului iesean, domnul Vasile Simionas, de domnul Lucian Popescu, presedintele Consiliului Director de la Fundatia Sportului Iesean și domnul Ionel Popa, consilier pe probleme de sport din cadrul Primariei Iasi.
Domnul Primar interimar, Mihai Chirica a transmis, prin crainicul stadionului, Mircea Ungureanu, un mesaj fotbalistelor de la Navobi, si sportivilor ieseni:
"Sunt deosebit de mandru ca echipa CS Navobi Iasi a cucerit medalia de bronz în Superliga de fotbal feminin. Performanta fetelor noastre a fost obtinuta in urma unui efort colectiv pentru care am toata admiratia, spiritul de echipa fiind cel care sta la baza adevaratelor reusite in viata. Le felicit pe toate componentele acestei minunate echipe, multumindu-le pentru contributia deosebita pe care si-au adus-o la cresterea prestigiului sportiv al Iasului.
De asemenea, felicitarile mele se indreapta catre staful tehnic al echipei, cel care a reusit sa construiasca un lot competitiv, prin valorificarea calitatilor fiecarei jucatoare. Prin aceasta performanta, Iasul isi confirma nivelul ridicat al valorii fotbalistice, pe care-l doresc intregit si printr-un succes al echipei de fotbal masculin, reprezentative a orasului, CSMS.
Va multumesc, fetelor, pentru bucuria adusa tuturor iesenilor si va doresc succes in drumul vostru catre titlul de campioane!".

* Puţină istorie şi mult viitor...

Clubul Sportiv Navobi a fost înființat în 2006, de către foștii fotbaliști ai Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie și Daniel Zafiris. În 2010 a fuzionat cu Tricolorul Breaza și a continuat sub denumirea CSMS Iași. Pentru a aduce ceva nou și diferit în oraș, în 2011 Navobi a decis să facă performanță și la nivelul fotbalului feminin. După multă muncă, consecvență, în 2014-2015 a promovat din Liga I în Superliga de fotbal feminin și a reușit performanța de a termina sezonul pe locul 3, după echipe puternice ca ASA Tg Mureș (câștigatoarea Cupei României 2016) și Olimpia Cluj (de 6 ori campioană în ultimile 6 sezoane). În perioada 2-6 iunie va participa la Balkan Womens Tournament, în Alexandropolis, Grecia, alături de echipe din țara gazdă, Serbia și Bulgaria.
"Este o mare bucurie pentru mine și echipa noastră să fim premiați de către una dintre legendele fotbalului ieșean, domnul Vasile Simionaș. Este o predare de ștafetă. Pe acest stadion am crescut ca și copil de mingi când domnul Simionaș juca în tricoul Politehnicii, apoi eu am jucat și el mi-a fost antrenor. Acum eu sunt antrenor și el ne oferă aceste medalii. Această performanță de a termina pe podium este o onoare, dar și o confirmare. Dacă muncești cu pasiune, seriozitate și transparență, poți avea rezultate. Chiar dacă aceste rezultate au fost realizate cu sacrificiu și un buget redus. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, familiei, fetelor minunate din echipă, colegilor din staff, susținătorilor și tuturor celor care ne-au fost alături. Dacă vom reuși să ținem aceast nucleu vom putea realiza performanțe și mai mari. Iașul merită să aibă sportivi de top care să fie ambasadori ai unuia dintre cele mai frumoase orașe din Europa!", a menţionat prof. Adrian Ambrosie, manager la CS Navobi Iași.

* Fetele de bronz de la CS Navobi Iaşi

Lotul CS Navobi Iasi din ediţia 2015-2016, care a reusit aceasta performanta, se prezintă astfel:
- Portari: Mirela Abălașei, Cătălina Cojocaru, Andreea Bărău, Andreea Sighiartau.
- Apărători: Ștefana Ciobanu, Maria Caia, Iulia Zamfir, Iulia Mera, Andreea Scorțanu, Larisa Ambrosie (căpitan), Monica Bențoiu.
- Mijlocași: Ana Foia, Nicoleta Deca, Rahela Gangal, Ana Maria Proca, Adina Rognean, Georgiana Ilaș, Elena Răduc.
- Atacanți: Teodora Plăcintă, Artimeza Ciubotariu, Andreea Grigoraș, Loredana Nica, Corina Musteață, Diana Petrescu.
Staff:
- Manager: prof. Adrian Ambrosie
- Antrenor: prof. Sorin Comisu
- Preparator fizic: Florin Trofin
- Medic: dr. Lucian Ambrosie, dr. Augustin Crivoi
- Director sportiv: Cristian Ambrosie
- Vicepreședinte: Daniel Zafiris.
(Sursa: CS Navobi Iaşi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu