vineri, 13 mai 2016

La arena CFR va debuta prima ediţie a Cupei Iaşului la popice pentru veterani (seniori +50)



Vineri seara, pe 13 mai, la arena CFR Iaşi a avut loc şedinţa tehnică a primei ediţii a Cupei Iaşului la popice pentru veterani (seniori +50). Competiţia este organizată de Clubul Sportiv CFR Iaşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi, principalii promotori pe plan local fiind Ionel Popa (consilier pe probleme de sport din cadrul Primăriei) şi Vasile Ţidularu (căpitanul echipei de popice veterani CFR Olimpia ACB Iaşi). Turneul face parte din acţiunile cuprinse la capitolul "Sport în Cartiere", din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi, cea care va oferi trofeele puse în joc, la echipe şi individual, pe cele trei categorii de vârstă (50-59 ani, 60-69 ani, peste 70 ani). Va fi şi o premiere specială, oferită separat sportivelor prezente în competiţie, dar va fi premiat şi cel mai vârstnic lansator al Cupei Iaşului.
La turneul care va debuta sâmbătă, 14 mai, de la ora 8.00, la arena de popice CFR Iaşi, din incinta bazei sportive CFR Iaşi, din Şoseaua Naţională nr. 7-9, s-au înscris în concurs 10 echipe de veterani (seniori +50 ani), ele fiind următoarele:
1. Prahova; 2. Braşov; 3. Sibiu; 4. Constanţa; 5. Bacova (judeţul Timiş); 6. Bucureşti; 7. Hunedoara; 8. Iaşi II; 9. Iaşi I; 10. Covasna. Mai există şi o sportivă din Turda, care va concura doar în întrecerea individuală, dar per total competiţie sunt peste 50 de participanţi.
Cele două echipe de la CFR Olimpia ACB Iaşi au următoarea componenţă:
- Iaşi I: Constantin Iftimie, Dumitru Penciuc (revenit de la Londra, acolo unde munceşte, special pentru acest concurs), Ioan Dăscălescu, Mihai Chilaboc, Aurel Roiu.
- Iaşi II: Ioan Herman, Sorin Cotlarciuc, Florin Dăscălescu, Mihai Ispir, Mariana Zlăvog.
Arbitrul principal al competiţiei va fi ieşeanul Gheorghe Zăgreanu, ajutat de secunzii Iulian Gabriel Cucu şi Ion Cercel, ambii popicarii la echipa vicecampioană de seniori CFR Olimpia ACB Iaşi.
Sâmbătă dimineaţă, pe 14 mai 2016, de la ora 7.30, la arena de popice CFR Iaşi va avea loc festivitatea de deschidere a turneului, iar de la ora 8.00 vor fi lansate primele bile din concurs, pe toate cele patru piste ale arenei ceferiste!
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu