vineri, 22 iulie 2016

Mulţumim CSMS Iaşi, bine ai venit CSM Politehnica Iaşi!


În această frumoasă zi de vineri, 22 iulie 2016, am primit două comunicate de presă din partea clubului de fotbal din Dealul Copoului, pe care le transcrim în cele ce urmează:


* CSMS Iaşi în preliminariile "Europa League"

Aventura echipei noastre în Europa League s-a încheiat, din nefericire, mult mai repede decât ne-am fi dorit sau am fi meritat, după aspectul jocului în cele două manşe ale disputei cu Hajduk Split. Deşi am pornit cu şansa a doua în duelul contra unei echipe cu tradiţie în întrecerile continentale, vă asigurăm că jucătorii noştri şi toţi cei implicaţi au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-i face pe fani mulţumiţi.
"Remarcăm ataşamentul suporterilor noştri faţă de echipă, dar şi maniera în care au încurajat formaţia noastră. În jocul tur au avut un comportament exemplar în tribune, lucru remarcat inclusiv de reprezentanţii forului european. Pentru partida de la Split am reuşit să le facilităm accesul pe arena Poljud în semn de apreciere pentru ataşamentul faţă de echipă şi mare ne-a fost satisfacţia când numele oraşului nostru s-a auzit scandat de galerie în vacarmul creat de aproape 20 de mii de croaţi. Ştim că fanii merită mai mult. Nu doar ei, ci şi toţi cei care ne-au acordat încredere prin modul în care s-au implicat pentru ca Iaşul să se ridice la nivelul unui asemenea eveniment. Cu toţii am demonstrat că atunci când suntem uniţi putem face lucruri frumoase, precum renovarea stadionul în timp record pentru a îndeplini standardele UEFA, fie că a fost vorba de retuşuri estetice sau montarea scaunelor noi.
Odată cu participarea, în premieră, în competiţiile internaţionale oficiale, fotbalul ieşean trece la un alt nivel, unul care obligă. Cu toţii am simţit ce însemnă participarea în cupele europene. Ne-a plăcut şi ne dorim să revenim în întrecerile continentale, chiar dacă va fi nevoie de noi investiţii în infrastructura arenei din Copou şi nu numai. Cu un plus de experienţă, pornim la drum în competiţiile interne ale sezonului 2016-2017 plini de încredere şi speranţă. Vrem să fim mai buni decât anul trecut, să revenim în Europa şi să răsplătim astfel sprijinul pe care, cu toţii, ni-l acordaţi. Uniţi vom învinge!", a menţionat preşedinte executiv al CSMS Iaşi, Florian Prunea.

* Bine ai revenit, Poli Iași, în fotbalul românesc!

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat astăzi, 22 iulie 2016, noua denumire a echipei de fotbal din Copou. Aceasta este Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași! Astfel, gruparea ieșeană va participa în competițiile interne ale sezonului 2016-2017 cu noul nume!
“Am anunțat deja Liga Profesionistă de Fotbal despre hotărârea Comitetului Executiv. Așteptăm acum să aflăm care sunt pașii legali pe care trebuie să-i parcurgem pentru redobândirea palmaresului, a culorilor, a tot ceea ce înseamnă brandul Politehnica Iași. Îi vom tine la curent pe suporteri cu toate noutățile care vor apărea in acest sens”, a declarat președintele executiv Florian Prunea.
De menţionat că meciul din prima etapă din Liga I de fotbal, Steaua Bucureşti - FCM Politehnica Iaşi, programat iniţial pe 24 iulie, a fost amânat pentru 31 august, de la ora 19.00. Ieşenii vor debuta efectiv în noul sezon pe teren propriu, cu nou promovata Gaz Metan Mediaş, în runda a doua.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu