duminică, 3 iulie 2016

Tenis canicular în calificările turneului "Trofeul Municipiului Iaşi"


Tenismena Gabriela Aura Zarnoveanu (Sursa foto: Zero Fotbal)

Duminică, pe 3 iulie 2016, pe o căldură caniculară, arenele CFR Iaşi au găzduit primele patru confruntări din finalele din calificări de la "Trofeul Municipiului Iaşi" la tenis feminin, turneu internaţional din calendarul mondial ITF cu premii totale de 10.000 dolari.
Rezultatele au fost următoarele:
- TERENUL 1 "ILIE NĂSTASE":
Ioana IVAN (România) - Ioana GUNA (România) 6-1, 6-1;
Andreea CULA (România) - Ioana TOANCHINA (România) 6-7 (2), 6-2, 6-2.  
- TERENUL 4 "FLORENŢA MIHAI":
Ştefana ANDREI (România) - Maria TOMA (România) 7-5, 6-3;            
Gabriela Aura ZARNOVEANU (România, în vârstă de 40 ani, de la CSŞ Mircea Eliade Bucureşti, împătimită după tenis şi şedinţele foto) - Brânduşa Antonia GRASU (România, în vârstă de 18 ani, de la CS Tenis Star Piatra Neamţ) 5-7, 6-2, 6-4.
Luni, pe 4 iulie, începând cu ora 10:00 se dispută ultimele patru meciuri din finalele din calificări, după următorul program:
- TERENUL 1 "ILIE NĂSTASE":
Teodora STÎNGĂ (România) - Francesca Dorothea CIUTESCU (România);
Alexandra PERPER (Rep. Moldova, nr. 1) - Barbora KIJASOVA (Cehia);
- TERENUL 4 "FLORENŢA MIHAI":
Natalie CVACKOVA (Cehia, nr. 3) - Paula Mihaela ONITA (România);
Csenge FURAK (Ungaria) - Clara Patricia RIZEA (România).
Cele 8 învingătoare din calificări promovează automat pe tabloul principal de "32" al probei de simplu, cu menţiunea că la dublu va exista un tabloul principal de "16".
Pe tabloul principal al probei de simplu vor evolua şi ieşencele Michele Alexandra Zmău şi Andreea Prisacariu, ambele făcând primii paşi în tenisul de performanţă la arenele CFR Iaşi, prima sub conducerea antrenorilor Vergil Aghion, Raluca Aghion şi Alexandru Tudurache, a doua sub îndrumarea antrenoarei Oana Hâncu.
Vă reamintim că luni, 4 iulie, de la ora 11.00, restaurantul CFR Iaşi, din incinta bazei sportive CFR Iaşi, din Şoseaua Naţională nr. 7-9, va găzdui conferinţa de presă oficială de deschidere a turneului internaţional de tenis - Trofeul Municipiului Iaşi, competiţie organizată de CS CFR Iaşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi Federaţia Română de Tenis.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu