miercuri, 27 iulie 2016

Util antrenament în Republica Moldova pentru echipa de futsal CSM Politehnica Iaşi


Sursa foto: Emi George Isac
Marţi, pe 26 iulie, Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu, de lângă Chişinău, a găzduit partida amicală de fotbal în sală dintre campioana Republicii Moldova, Classic Chişinău şi CSM Politehnica Iaşi. Gazdele moldovene s-au impus finalmente cu scorul de 3-1 (1-1), după ce ieşenii au deschis tabela de marcaj prin golul reuşit de Radu Pisică.

Pentru echipa CSM Poli Iaşi, antrenată de Gabriel Dobre, au evoluat: Grigoraş - Pisică, Cataramă, Ruxandari, Vali Pricop, apoi Chiriac - Alex Pricop, Guţu, Mandea, Baboi, Şchiopu.
La finalul disputei, team-managerul echipei ieşene, Ionel Popa, ne-a declarat: "A fost un foarte bun joc de pregătire pentru noi, în faţa campioanei Republicii Moldova, care se pregăteşte pentru a evolua în UEFA Futsal Cup. Ambele formaţii sunt la începutul pregătirilor, iar echipa din Chişinău a adunat în acest moment tot ce este mai bun din fotbalul în sală din zonă, pentru participarea în cupele europene. Aşadar, am evoluat în faţa unei echipe puternice, care are şi un patron care doreşte să facă multe lucruri bune în acest sport, iar jocul nostru a fost unul bun, de nivel ridicat. Ne pregătim în continuare pentru a evolua la Cupa Iaşului la futsal, din zilele de 12 şi 13 august 2016, de la noi, de acasă".
La Cupa Iaşului la futsal vor participa patru echipe, acestea fiind CSM Politehnica Iaşi, CS United Galaţi, Classic Chişinău (Rep. Moldova) şi Pro Varna (Bulgaria), ultima formaţie trebuind însă să confirme participarea.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu