vineri, 12 august 2016

CS United Galaţi, prima finalistă a Cupei Iaşului la futsal


Sala Polivalentă găzduieşte vineri, 12 august, cele două semifinale ale Cupei Iaşului la futsal, cu participarea formaţiilor CSM Politehnica Iaşi, CS United Galaţi, ACS Odorheiu Secuiesc şi Classic Chişinău (campioana Rep. Moldova şi participantă în preliminariile din UEFA Futsal Cup).

În prima semifinală, CS United Galaţi a învins pe gazdele de la CSM Politehnica Iaşi doar după executarea loviturilor de departajare de la 6 metri, cu scorul final de 16-15 (1-3, 4-4).
Ieşenii au condus cu 3-0 şi 4-3, dar au fost egalaţi cu 7 secunde înainte de finalul timpului regulamentar de joc, în urma unei lovituri de penalitate de la 10 metri, transformată de Adrian Laşcu.
Pentru echipa din Dealul Copoului au marcat Narcis Cataramă (2 goluri), Liviu Ruxandari şi Radu Pisică.
Pentru echipa de la Dunăre, antrenată de David Asandei, au marcat Adrian Laşcu (3, dintre care 2 de la 10 metri) şi Viorel Cojoc.
Cu noul antrenor Gabriel Dobre pe banca tehnică, CSM Politehnica Iaşi a evoluat în următoarea alcătuire: Ioan Grigoraş - Liviu Ruxandari, Narcis Cataramă, Radu Pisică, Mario Şchiopu, apoi Marius Chiriac - Radu Guţu, Valentin Pricop, Alexandru Pricop, Victor Mandea, Bogdan Baboi, iar pe banca de rezerve s-a mai aflat şi tânărul Robert Mircia, de la echipa de tineret U 19.
În al doilea joc din semifinale, se dispută meciul Classic Chişinău - ACS Odorheiu Secuiesc, iar moldovenii din stânga Prutului au condus cu 1-0, chiar din primul minut. Din min. 15, echipa din Odorhei a preluat însă conducerea cu 2-1, partida fiind în desfăşurare.
Sâmbătă, pe 13 august, sunt programate finalele de clasament, pentru locurile 3-4 (de la ora 10.00) şi 1-2 (de la ora 12.00). Intrarea spectatorilor în Sala Polivalentă din Iaşi, pe durata competiţiei, este liberă.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu