duminică, 4 septembrie 2016

A fost definitivat lotul echipei de volei Penicilina Iaşi pentru noul campionat



Echipa feminină de volei Penicilina Iași a finalizat transferurile pentru completarea lotului cu care va aborda noua ediție a Diviziei A1. Ultima sosită în cantonamentul de la Gura Humorului a fost Alicia Perrin, un centru de 24 ani, cu o talie de 1,88 metri, care a jucat în Grecia și are 14 selecții în "naționala" Canadei.
În această etapă am fost preocupat de creșterea rezistenței aerobice și crearea condițiilor de cunoaștere între jucătoarele mai vechi cu cele nou venite, precum și conturarea unei formule de echipă. Consider că ne-am îndeplinit obiectivele și cu aceste acumulări continuăm pregătirea” ne-a declarat antrenorul principal Dan Gavril.
De luni, ieșencele reiau antrenamentele pe teren propriu, mai puțin Jelena Cvijovic care se află în pregătire cu echipa reprezentativă a statului Muntenegru, pentru preliminariile Campionatului European de volei din 2017.
Între 12 și 14 septembrie,  Penicilina Iaşi va participa la un turneu de pregătire la Piatra Neamț, alături de formația gazdă Unic, de Știința Bacău și CSU Medicina Târgu Mureș. Pe ultima formaţie menţionată, elevele lui Dan Gavril o vor întâlni în prima etapă a Cupei României, la Iași, în 8 octombrie 2016. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu