vineri, 9 septembrie 2016

Cupa de Toamnă Vergilius-Rodotex Iaşi şi-a desemnat câştigătorii


Matei Onofrei
Luna septembrie 2016 a adus o nouă competiţie la nivel naţional la arenele de tenis CFR Iaşi. După întreceri spectaculoase la grupa de vârstă 12 ani, Cupa de Toamnă Vergilius-Rodotex Iaşi, din cadrul Circuitului Naţional al Federaţiei Române de Tenis şi-a desemnat învingătorii. Ei sunt următorii:

- Masculin - proba de simplu: Matei Cristian Onofrei (TC Venus Brăila);
- Masculin - proba de dublu: Matei Cristian Onofrei (TC Venus Brăila) / Rareş Gabriel Ştefan Ene (CS Spartacus Brăila);
- Feminin - proba de simplu: Ioana Maria Secară (TC Coreco Iaşi);
- Feminin - proba de dublu: Briana Dan (ACS Arcada Galaţi) / Bianca Bulat (AS Viva Tenis Galaţi).
Competiţia de la arenele CFR Iaşi s-a derulat sub arbitrajul lui Cătălin Costaş şi directoratul antrenoarei Raluca Aghion, ambii din Iaşi.
În altă ordine de idei, printr-un protocol de colaborare, tânărul tenismen Răzvan Aghion (CS CFR Iaşi), reîntors recent de la trei turnee jucate în Belgia, evoluează acum pentru echipa Sportul Studenţesc Bucureşti, în cadrul Campionatului Naţional de echipe (Under 14). Turneul de la Bucureşti a ajuns în faza finală, unde Sportul Studenţesc Bucureşti, cu Răzvan Aghion cap de serie nr. 1 la simplu şi dublu, a înregistrat următoarele rezultate: 2-3 cu CSŞ Petroşani şi 4-1 cu AS CS Tenis Masters Bucureşti. În ultimul meci al competiţiei, pe 9 septembrie, pe terenurile 4 şi 5 de la CNT Bucureşti, Sportul Studenţesc Bucureşti se va confrunta cu CS Dinamo Bucureşti.
Vă mai informăm că, din 24 septembrie 2016, CS CFR Iaşi va organiza în propria arenă prima ediţie a Memorialului Florenţa Mihai la tenis.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu