marți, 20 septembrie 2016

POLITEHNICA – parte din oraș, parte din inima ta



Sportul este un fenomen social, este un simbol și o reprezentare a competitivității, guvernat de legi scrise, dar și nescrise: ale fair-play-ului, corectitudinii și aprecierii pentru toți participanții, învingători și învinși deopotrivă.
Sportul unește comunități și prin sport se formează repere de conduită și succes la care tinerii pot să aspire și după care pot să se ghideze.
Clubul CSM Politehnica Iași este parte din oraș, parte din comunitate. De aceea, începând de astăzi, vom demara campania “POLITEHNICA – parte din oraș, parte din inima ta”.
Obiectivul campaniei este acela de a apropia oamenii de sport, de a-i face să se identifice cu echipa care îi reprezintă pe fiecare dintre ei și comunitatea din care fac parte.
Primul beneficiar al campaniei este tânărul Andrei Lăpușneanu, elev în clasa a 9-a. El este unul dintre “decarii” Iașului, obținând la Evaluarea Națională numai note de 10. De asemenea, are mai multe participări la olimpiade internaționale, purtând cu mândrie peste hotare drapelul național și... fularul Politehnicii Iași. Andrei un fan înfocat al echipei, fiind nelipsit de la meciurile pe teren propriu.    
Clubul CSM Politehnica Iași îi oferă un abonament pentru sezonul 2016/2017 și îi urează lui Andrei să își urmeze întotdeauna pasiunile cu aceeași dedicare cu care este alături de echipa favorită: CSM Politehnica IAȘI!  
(CONDUCEREA CSM POLI IAŞI)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu