miercuri, 26 octombrie 2016

La Cluj, Iaşi şi Bucureşti: Curs la nivel internaţional pentru antrenorii de tenis de câmp


Conducerea Federației Române de Tenis, în colaborare cu Colegiul Antrenorilor din FRT, invită pe cei din lumea "sportului alb" să participe gratuit la un curs de o zi pus la dispoziția tuturor antrenorilor de tenis din România, cu tema: "METODE DE DEZVOLTARE ALE TENISULUI MODERN ȘI CORECȚIILE ACESTORA".
Prezentarea va fi făcută de Dl. Iñaki Balzola - Director Internațional PTR USTA și Dl. Ştefan Niță - lector PTR România, după cum urmează:
- 26 octombrie: la Cluj-Napoca (în Sala Sporturilor Horia Demian);
- 28 octombrie: la Iași, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 39 "George Călinescu", din str. Amurgului nr. 2, din cartierul Alexandru cel Bun-Dacia;
- 29 octombrie - la București (la Centrul Național de Tenis din cadrul FRT).
Toate prezentările vor avea loc între orele 09.00 - 15.00, cu pauză de prânz între orele 12.00 - 13.00.
La această acțiune vor fi prezenți Președintele FR Tenis, George Cosac, Vicepreședintele FRT - Răzvan Itu și Președintele CDA din FRT - Florin Niță.
Vă așteptăm în număr cât mai mare în locațiile menționate mai sus. Pentru mai multe detalii îl puteți contacta pe Dl. Florin Niță, Președinte CDA FRT, la telefon 0726.920033. La evenimentul din "dulcele târg al Ieşilor", unul dintre partenerii locali va fi CS CFR Iaşi.

* Unul dintre cei mai mari antrenori de tenis din lume va fi prezent la Iaşi


Originar din Italia, Iñaki Balzola ocupă funcţia de director internaţional în cadrul PTR (Professional Tennis Registry), o organizaţie internaţională a profesorilor de tenis cu peste 14,500 de membri în 126 de ţări care certifică, educă şi oferă servicii de tenis la un nivel profesionist. Ca şi clinician internaţional şi profesor PTR, Iñaki a predat în peste 350 de Workshop-uri despre tenis, vorbind engleză, franceză, italiană, portugheză şi spaniolă, în peste 60 de ţări. El este un vorbitor frecvent şi reprezintă PTR la multe simpozioane internaţionale, inclusiv la Simpozionul Internaţional Anual PTR, Conferinţa Anuală a profesorilor de tenis organizată de USTA, la New York, Worldwide Conference şi Întâlnirea Anuală, ambele organizate de ITF şi a vorbit la simpozioanele regionale din Argentina, Belgia, Brazilia, Columbia, Republica Dominicană, Italia, Mexic şi Peru, fiind unul dintre vorbitorii ce reprezintă PTR la ATP Professional Course. De asemenea, el este un antrenor USTA High Performance, un vorbitor la Cardio Tennis Internaţional şi unul dintre cei doi medici ce predau cursul certificat Pat Etcheberry. A scris articole pentru „TennisPro", „Tennis în Spanish", „Tennis Italiano" şi alte publicaţii de tenis.
Să mai menţionm că al nostru Ştefan Niţă este unul dintre cei mai tineri antrenori profesioniști de tenis din țara noastră, este lector certificat PTR România, și unul dintre puținii români care au activat la "National International Tennis Academy", în Marea Britanie.
DAN TEODORESCU (Sursa: FRT)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu