vineri, 28 octombrie 2016

Popicarii veterani ieşeni vor participa la Cupa Sibiului



Ediţia a VI-a a Cupei Sibiului la popice pentru veterani (seniori +50) va avea loc în zilele de 29 şi 30 octombrie 2016, pe arena din oraşul Sălişte (judeţul Sibiu).
Conform organizatorilor locali, vor fi prezenți popicari din Iași, Covasna, Brașov, Timiș, Săliște, Ploiești, Hunedoara, Tilișca și Sibiu. Se vor lansa 80 bile mixte, iar echipele vor fi formate din 5 jucători. Primii clasați vor fi recompensaţi cu diplome, medalii și cupe, atât în proba pe echipe, cât și la individual, pe categorii de vârstă.
Echipa CFR Olimpia CFR Iaşi, condusă de "căpitanul de oşti" Vasile Ţidularu, are în componenţa ei următorii lansatori: Ioan Herman, Constantin Iftimie, Vasile Croitoru, Ioan Dăscălescu, Florin Dăscălescu, Aurel Roiu, Mihai Ispir şi Mihai Chilaboc.
Lipseşte "motivat" dr. Sorin Cotlarciuc, care duminică, pe 30 octombrie, va împli 65 de primăveri şi va sărbători în sânul familiei şi ieşirea sa la pensie, dar asta numai din punct de vedere... teoretic!
"Mergem la Sălişte să obţinem medalii la Cupa Sibiului, ne dorim mult acest lucru. Performanţele noastre le dedicăm colegului Sorin Cotlarciuc, cu ocazia zilei sale de naştere şi ieşirii la pensie. Deh, cred că un om iese la pensie doar o singură dată şi înţelegem în acest caz absenţa sa motivată din cadrul lotului nostru de popicari, la acest turneu de tradiţie!", ne-a declarat căpitanul de echipă, Vasile Ţidularu, alături de lansatorul ieşean Nelu Herman.
Pentru ieşenii Sorin Cotlarciuc, Constantin Iftimie şi Vasile Croitoru, următoarea competiţie la care vor participa va fi etapa a II-a din Cupa României la popice pentru veterani, programată sâmbătă, pe 19 noiembrie 2016, la Hunedoara.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu