marți, 1 noiembrie 2016

"Centura Moldovei" la box revine în Sala Polivalentă ieşeană



Vineri şi sâmbătă, pe 4 şi 5 noiembrie 2016, la Sala Polivalentă din Iaşi se va desfăşura  tradiţionalul turneu internaţional de box denumit "Centura Moldovei" - ediţia 2016,
Referitor la această manifestare sportivă, Vasile Cîtea, preşedintele FR Box şi al AJ Box Iaşi a declarat: "Turneul se va bucura de o participare selectă, fiind prezente echipele naţionale ale României, Republicii Moldova (cu două formaţii) şi Turciei, care vor face deplasarea apoi la Campionatul Mondial 2016, ce va avea loc în Rusia, începând cu 18 noiembrie, în oraşul Sankt Petesburg. De asemenea, vă pot aduce la cunoştinţă faptul că din partea EUBC (Federaţia Continentală de Box) va fi prezent, în Iaşi, secretarul executiv Alexandr Egorov, cu care vom analiza posibilitatea organizării în anul viitor, în România, a Campionatului European de Tineret la Box. Tot în această perioadă, mai exact pe 5 şi 6 noiembrie, ne va onora cu prezenţa şi preşedintele Federaţiei de box din Ucraina, domnul Vladymyr Prodyvus".
Centura Moldovei la box este organizată de Asociaţia Judeţeana de Box Iaşi, prin Preşedintele Vasile Cîtea, cu sprijinul Fundaţiei Sportului Ieşean, Primariei Municipiului Iaşi, a Consiliului Judeţean Iaşi şi DJST Iaşi.
Programul turneului internaţional ieşean de box este următorul:
- 3 noiembrie: sosirea delegaţiilor;
- 4 şi 5 noiembrie: cele două gale de box, din Sala Polivalentă, care vor debuta la ora ora 16.00;  
- 6 noiembrie: plecarea delegaţiilor.
"Vă aşteptăm la Polivalenta din Iaşi, unde sigur vom avea de văzut meciuri de box de foarte bună calitate! Intrare va fi liberă pentru spectatori!", a mai menţionat Vasile Cîtea.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu