miercuri, 30 noiembrie 2016

La secţia de culturism-fitness de la CS CFR Iaşi: Două sportive - două medalii!


Florina Rusu

Secţia de culturism-fitness a clubului CFR Iaşi are în prezent două sportive legitimate, la senioare, care se pregătesc sub conducerea antrenorului emerit Petru Ciorbă.
În anul 2016, cele două sportive au cucerit două medalii, la competiţiile la care au participat.
Cea mai bună performanţă a obţinut-o Florina Rusu, care a cucerit medalia de bronz în cadrul Campionatelor Balcanice de la Knjazevac (Serbia), la "Women's Physique" - la OPEN.
O medalie de argint, în cadrul Campionatelor Naţionale de culturism-fitness, de la Şimleul Silvaniei, a cucerit ceferista Marinela Ungureanu, la Bodyfitness masters - cat. 35-44 ani, la OPEN.  

* Ceferistul Ilie Ciotoiou va "ridica" alte medalii europene?

Pe plan internaţional, în perioada 2-10 decembrie 2016, la Eilat (Israel), în cadrul Campionatelor Europene de haltere pentru tineret (U 23), la categoria 56 kg va concura şi ieşeanul Ilie Ciotoiu. La aceste "Europene", conform protocolului cu CSM Cluj (acolo unde ieşeanul Ciotoiu concurează la seniori), Ilie Ciotoiu va concura doar pentru CS CFR Iaşi (la tineret), acolo unde a fost descoperit de antrenorul emerit Dănuţ Fron.
Ilie Ciotoiu va intra în competiţia europeană din Israel în ziua de luni, pe 5 decembrie 2016, şi are şanse la un loc pe podium, având a doua performanţă la "totalul olimpic", dintre toţi halterofilii care vor intra în concurs.
Vă reamintim că în 2016, în cadrul Campionatelor Mondiale de popice de la Novigrad (Croaţia), tânărul Ştefan Lincu (CFR Olimpia ACB Iaşi), alături de Loredana Vişan (Conpet Petrolul Ploieşti) a cucerit medalia de bronz în proba de perechi mixte, la cadeţi (U 18). Tot la CM popice de la Novigrad, dar la seniori, perechea Ion Cercel (CFR Olimpia ACB Iaşi) - Daniela Lăcătuşu (Conpet Petrolul Ploieşti) s-a clasat pe un merituos loc 5-8 (sferturi de finală), în proba de tandem mixt, sub conducerea antrenorului federal Remus Antimirescu, care pregăteşte şi echipa CFR Olimpia ACB Iaşi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu