luni, 7 noiembrie 2016

Rezultate meritorii pentru micii şahişti de la "MICUL ŞAHIST IAŞI"!



În urmă cu puţine zile, Clubul Sportiv Micul Şahist Iaşi a participat, cu două echipe la categoriile de vârstă 8 ani şi 10 ani, la Olăneşti, la Campionatele Naţionale şcolare pe echipe mixte (2 băieţi şi 2 fete).
Echipa de la categoria de vârstă 8 ani, în componenţa Caunic Rareş, Grosu Albert, Pîrvan Maria, Samson Maria, Amititeloaie Rareş, a devenit campioană naţională cu numărul maxim de victorii: 7 din 7 meciuri disputate.
Echipa de la categoria de vârstă 10 ani, cu Tablan Damian, Filip Andrei, Barila Ştefana, Holic Daria, după confruntări dramatice, victorii cu 4-0 şi 2 înfrângeri, a reuşit să câştige medalia de bronz la grupa sa.
Şase dintre copii au obţinut şi premiul pe mesele care au jucat (adică cel mai bun punctaj dintre toţi jucătorii prezenţi în competiţie), astfel: Caunic Rareş, Pîrvan Maria, Samson Maria au cucerit locul 1, apoi Grosu Albert a luat locul 2, iar Holic Daria şi Filip Andrei s-au clasat pe locul 3 la mesele lor.
"A fost un mare succes pentru clubul nostru, iar per total am cucerit  8 premii la finala naţională de şah pe echipe mixte!", ne-a declarat la final, antrenorul Clubului Sportiv Micul Şahist Iaşi, Ştefan Axinte, care poate fi contactat de doritorii în practicarea "sportului minţii" la telefonul 0720.002182.
DAN TEODORESCU



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu