vineri, 4 noiembrie 2016

Se bate primul gong la "CENTURA MOLDOVEI" la box



Începând  de vineri, 4 noiembrie 2016, de la ora 16.00, la Sala Polivalentă din Iaşi se va bate primul gong al celei de-a 40-a ediţie a tradiţionalului turneu international de box "Centura Moldovei".
Participarea va fi selectă, la turneu fiind prezente loturile naţionale de box ale Turciei, Republicii Moldova şi României, care vor face un ultim test înaintea Campionatelor Mondiale de tineret, care se vor desfaşura în Rusia, la Sankt Petersburg, în perioada 15-25 noiembrie 2016.
Lotul de tineret al Românie se află în pregătire centralizată la Bacău, sub bagheta antrenorului Relu Auraş şi a colegilor săi,  Gheorghe Napoleon, Ilie Captari şi Ablalim Ferodin, dar el se va deplasa la Iaşi, pentru această competiţie.
"Ieşenii vor avea ocazia să-i vadă la lucru pe Cosmin Gârleanu - campion mondial de juniori în 2015, tot la Sankt Petersburg, Biro Albert - dublu medaliat cu argint la Campionatele Europene de juniori şi tot ce are mai bun boxul românesc, la această oră, la tineret. La Iaşi va fi
<baza> celor care vor fi viitorii reprezentanţi ai României la marile competiţii de box, de la seniori", ne-a declarat Vasile Cîtea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Box Iaşi şi al FR Box.
În cadrul turneului vor fi două gale, ambele cu începere la ora 16.00, în zilele de 4 şi 5 noiembrie, la Sala Polivalentă din Iaşi, acolo unde intrarea spectatorilor va fi liberă.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu