miercuri, 14 decembrie 2016

COMPANIA COTNARI, RĂSPLĂTITĂ CU MAREA MEDALIE DE AUR ÎN ASIA



“ASIA WINE TROPHY”, concurs organizat la Daejon de aceiaşi renumiţi specialişti care se ocupă şi de ediţiile din GERMANIA şi PORTUGALIA, este printre cele mai cunoscute concursuri internaţionale de vinuri din lume.
Prestigioasa  competiție se desfășoară sub auspiciile Organizației Internaționale a Viei și Vinului (OIV) și Uniunii Internaționale a Oenologilor (UIOE).  Cu un juriu impresionant, alcătuit din peste 100 de membri din întreaga lume, după patru zile de degustări a peste 2600 de probe, ASIA WINE TROPHY şi-a anunţat câştigătorii.
Medalia de aur în acest Concurs reprezintă o certitudine a calitătii şi a locului pe piaţă.
Dar să fii “încoronat” cu MAREA MEDALIE DE AUR într-un Concurs de o asemenea amploare, este maximul ce poate fi atins de un producător.
Un vin românesc al cărui nume indică provenienţa lui - GRASA DE COTNARI 1985 din PODGORIA COTNARI, situează ROMÂNIA pe cea mai înaltă treaptă a podiumului acestui Concurs.
Încă patru medalii de aur şi-a adăugat în palmares  COMPANIA COTNARI la acest concurs, cu vinurile   FETEASCĂ ALBĂ 1998 ,  GRASA DE COTNARI 2015, GRASA DE COTNARI 2000 şi GRASA DE COTNARI 2008.
Asadar, GRASA DE COTNARI este Ambasador al României în orice colţ de lume.
Compania Cotnari  “exportă“ în continuare cu succes imaginea ROMÂNIEI în lume şi promovează brandul de ţară la nivel internaţional.
(COMPANIA COTNARI, comunicat de presă din 14 decembrie 2016)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu