marți, 7 februarie 2017

Două adversare puternice pentru Penicilina Iaşi: Unic Piatra Neamţ şi CSM Târgovişte!



Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă va avea loc un meci de volei de mare atracție între echipele feminine Penicilina Iaşi și Unic Piatra Neamț, în cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A1. Cele două formații au ca obiectiv situarea pe locul 6 al clasamentului la sfârșitul sezonului regulat, pentru a putea avea acces în grupa play-off (locurile 1-6).
Formația ieșeană a efectuat un program intens de pregătire sub conducerea antrenorului Dan Gavril, singura țintă a Penicilinei fiind obținerea celor trei puncte puse în joc. Maria Grabovețcaia și-a reluat antrenamentele alături de colegele sale, după accidentarea suferită la sfârșitul anului trecut.
În această dispută devenită tradițională în voleiului românesc, publicul a avut mereu un rol important în înclinarea balanței. La meciul de sâmbătă așteptăm un mare număr de suporteri care să susțină echipa noastră, cu promisiunea că ne vom strădui să obținem victoria, dar și să oferim un spectacol de calitate”, ne-a declarat antrenorul Dan Gavril.
Tot pe teren propriu, luni, pe 13 februarie, tot de la ora 17:00, Penicilina Iaşi va deschide cuplajul sportiv din Sala Polivalentă, împotriva voleibalistelor de la CSM Târgovişte, într-un meci restant din runda cu nr. 15. Tot luni, de la ora 19.00 se va disputa meciul de futsal dintre CSM Politehnica Iaşi şi FK Odorheiu Secuiesc, din etapa a 18-a din Liga I.

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu