miercuri, 1 martie 2017

Distribuitorii Cotnari răsfăţaţi cu o excursie de vis în Insulele Seychelles şi Dubai




Aflată la cea de-a 11-a ediţie, tradiţionala de acum excursie a distribuitorilor Cotnari a avut ca destinaţii insulele Seychelles - paradisul terestru şi Dubai - oraşul viitorului şi al superlativelor!
Cazaţi într-un minunat resort de cinci stele, cei prezenţi s-au bucurat de plaja cu nisipuri deosebit de fine, odihna la umbra palmierilor, înot şi snorkelling în apele liniştite ale golfurilor şi  excursii în celelalte insule din apropiere.
Seychelles este singurul loc din lume unde se pot găsi specii endemice unice cum sunt coco-de-mer, copacul-meduză (o specie foarte rară, cu numai 8 exemplare supravieţuitoare) sau specii de păsări pe cale de dispariţie. Seychelles este de asemenea căminul sitului de patrimoniu mondial UNESCO Aldabra, cel mai întins coral de atoli, şi Praslin’s Vallee de Mai, despre care se spune că ar fi locul original al Grădinii Edenului. Recifurile de corali, unele dintre cele mai mari din lume, formează lagune superbe, un paradis în adevăratul sens al cuvântului.
La întoarcere, echipa Cotnari a poposit pentru 2 zile şi în Dubai - oraşul viitorului şi al superlativelor.
Aici s-a vizitat oraşul vechi şi oraşul nou, s-a făcut safari în dunele deşertului, plimbări cu cămila, cină şi spectacol de dansuri orientale.
Seara s-a admirat spectacolul de lumini şi fântânile arteziene, după care grupul s-a bucurat de priveliştea oraşului de la etajul 123 al celei mai înalte clădiri din lume - Burj Khalifa.
Cu gândul la următoarea excursie, "invidiaţii" distribuitori Cotnari vor purta mult timp în amintire momentele de neuitat petrecute pe exoticele ţărmuri ale Oceanului Indian. (Compania COTNARI, 1 martie 2017)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu