duminică, 2 iulie 2017

La CSM Poli Iaşi se pun în vânzare abonamentele pentru noul sezon competiţional de fotbal



Clubul de fotbal din Dealul Copoului, CSM Politehnica Iaşi, scoate la vânzare abonamentele pentru noul sezon din Liga I de fotbal, la următoarele tarife:
- Peluza A şi B - Abonament 100 lei; Abonament "-14 ani/+65 ani ani" - 50 lei;
- Tribuna A şi B - Abonament 200 lei; Abonament "-14/+65 ani" - 150 lei;
- Tribuna 0A şi 0B      - Abonament 350 lei; Abonament "-14/+65 ani" - 200 lei;
- Tribuna 0 - Abonament 600 lei; Abonament "-14/+65 ani" 400 lei.
- Abonament Galerie cu recomandare din partea liderului galeriei: în limita a 360 locuri disponibile în sector - 25 lei.
În perioada 3-9 iulie 2017 sunt aşteptaţi, la magazinul oficial al clubului, la "Iulius Mall", etajul al doilea, abonaţii din sezonul 2016-2017. Ceilalti doritori îşi pot procura abonamentele începând cu data de 10 iulie 2017.
Abonamentele sunt valabile la meciurile din Liga I Orange, Cupa României şi partidele amicale.
Pentru eliberarea abonamentelor către minori, aceştia trebuie să fie însoţiţi de un adult sau să aibă acordul scris al părinţilor sau tutore. Accesul acestora la meciuri este permis doar însoţiţi de către un adult.
Au fost stabilite şi preţurile la bilete pentru următorul sezon. Acestea diferă în funcţie de poziţia ocupată de adversari la finalul sezonului precedent.
- Categoria I – echipele din play-off (FC Viitorul Constanţa, FCSB, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj, CSU Craiova, Astra Giurgiu): Peluze: 15 LEI ; Tribuna A-B: 30 LEI ; Tribuna 0A-0B: 50 LEI ; Tribuna 0: 80 LEI.
- Categoria a II-a – celelalte echipe din play-out şi nou promovate (Gaz Metan Mediaş, FC Botoşani, FC Voluntari, Concordia Chiajna, Sepsi Sf. Gheorghe, Juventus Bucureşti, ACS Poli Timişoara): Peluze: 10 LEI ; Tribuna A-B: 20 LEI ;
Tribuna 0A-0B: 30 LEI ; Tribuna 0: 50 LEI.

* BENEFICII ACORDATE ABONAŢILOR

În acest caz, beneficiile sunt următoarele:
1. PACHETE “FAMILY” - la două abonamente cumpărate de părinţi, copiii acestora, cu vârsta până în 18 ani, primesc abonamente gratuite.
2. Două bilete gratuite cu prilejul zilei de naştere.
3. 10% reducere la tâmplărie PVC din partea NEW PLAST CONSULT.  
4. Stickere 3D cu sigla CSM Politehnica Iaşi.
5. 10% reducere la clinicile ACIBADEM.
6. Costuri reduse cu peste 50% faţă de cumpărarea biletului la fiecare eveniment.

* BENEFICII ACORDATE PRIN TRAGERE LA SORŢI

La acest capitol, beneficiile sunt următoarele:
1. Compania BLUE AIR oferă 5 bilete duble pe rutele operate din Iaşi.
2. 100 de eşarfe înscripţionate CSM POLITEHNICA IAŞI.
3. 50 buc brelocuri cu însemnele clubului oferite de către GALAXY DESIGN.
4. 11 buc tricouri oficiale ale jucătorilor care intră în primul meci de acasă, tricouri oferite cu semnătura jucătorului, respectiv înmânate la magazinul clubului din IULIUS MALL.
După cum a declarat prof. Adrian Ambrosie, noul preşedinte executiv al CSM Poli Iaşi, se scontează în acest sezon pe 3.000 de abonaţi la meciurile echipei de fotbal din Copou. Despre CS Navobi Iaşi (echipă feminină din Superligă), Adrian Ambrosie a menţionat: "Nu mai pot fi preşedinte şi la CS Navobi Iaşi, unde mi-am anunţat demisia. Postul a fost preluat de fratele meu, Cristian Ambrosie, care sunt sigur că va face treabă bună la conducerea echipei CS Navobi, care a terminat sezonul anterior pe locul 2 şi a jucat finala Cupei României la fotbal feminin".
Vă informăm că luni, 3 iulie 2017, de la ora 13.00, la stadionul Emil Alexandrescu din Dealul Copoului, conducerea CSM Poli Iaşi a anunţat derularea unei conferinţe de presă pe teme fotbalistice de actualitate.
DAN TEODORESCU
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu