miercuri, 23 august 2017

Supercupa României la futsal a ajuns la Timişoara. CSM Poli Iaşi joacă duminică la Deva!



Marţi, pe 22 august, în sala "Ioan Kunst Ghermănescu" din Lugoj a avut loc Supercupa României la futsal, acolo unde Informatica Timişoara a învins pe Autobergamo Deva cu scorul de 4-3 (4-0). Acest meci a însemnat şi debutul sezonului 2017-2018 în fotbalul în sală din România.

Au marcat Felipe Oliveira (2), Savio și Rakic, respectiv Marius-Cristian Matei, Florin-Robert Matei și Arpad Csoma.
Festivitatea de premiere de la final a fost făcută de președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, prezent la meciul de la Lugoj.
Prima rundă din Liga I de futsal este programată în perioada 24-28 august 2017, astfel:
- 24 august: Imperial Wet Miercurea Ciuc - Spicom Sfântu Gheorghe (ora 19:00);
- 26 august: CS United Galaţi - CITY'US Tg. Mureş (ora
18:00);
- 27 august: Muncitorul Reşiţa - Futsal Klub Odorheiu Secuiesc (ora 16:00) şi Autobergamo Deva - CSM Politehnica Iaşi (18:00);
- 28 august: Dunărea 2005 Călăraşi - Informatica Timişoara (ora 18:00).
Pentru ieşenii din Dealul Copoului, meciul de la Deva, împotriva campioanei en-titre este extrem de dificil, mai ales că lotul antrenat acum de Nelu Stancea este destul de "subţire", comparativ cu cel din sezoanele anterioare.
Autobergamo Deva are un lot extrem de valoros, alcătuit din portarii Vlad Iancu şi Petrişor Toniţa, plus jucătorii de teren Cristian Matei (căpitanul echipei), Adrian Pânzaru, Cristian Obadă, Sergiu Tacot, Dumitru Mimi Stoica şi Alpar Csoma (ambii transferaţi de la City'us Tg. Mureş), Florin Ignat (antrenor-jucător), Paulo Ferreira și Florin Matei. Sala Sporturilor din Deva va găzdui duminică seara partida dintre Autobergamo şi CSM Poli Iaşi.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu