vineri, 8 septembrie 2017

La Cotnari Rally Iaşi 2017: De la Râpa Galbenă la Casa de Cultură a Studenţilor!



Confratele Florin Briaur, ofiţerul de presă la Cotnari Rally Iaşi 2017 ne trimite în această seară de 8 septembrie, după desfăşurarea primelor cinci probe speciale, inclusiv SuperSpeciala de la Râpa Galbenă, următorul comunicat de presă: "Vă informăm că festivitatea de premiere a Cotnari Rally Iaşi se va desfăşura sâmbătă, 9 septembrie, pe scena din faţa Casei de Cultura a Studenţilor, acolo unde va concerta şi trupa Voltaj. Organizatorii au luat această decizie din dorinţa de a oferi condiţiile cele mai bune spectatorilor. Datorită afluenţei foarte mari de spectatori (estimându-se că vor fi prezenţi peste 10.000 de oameni la aceste evenimente), s-a ajuns la concluzia că zona din faţa Casei de Cultură a Studenţilor oferă mai multă siguranţă şi mai multă vizibilitate pentru spectatori, aşa că toate festivităţile de la finalul Cotnari Rally Iaşi 2017 se vor ţine în această locaţie.
Tot sâmbătă, 9 septembrie, la ora 14.45 este programată sosirea festivă a piloţilor (primii 3) de la Cotnari Rally Iaşi şi premierea pentru Power Stage, pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt (în faţa Primăriei Municipiului Iaşi), urmată la ora 15.00 (aproximativ) de o conferinţă de presă la podium - eventuale sincroane pentru televiziuni.
La ora 20.00, în faţa Casei de Cultură a Studenţilor (NR - din zona Fundaţiei) va avea loc festivitatea de premiere la Cotnari Rally Iaşi, urmată de concertul trupei Voltaj".
Rezultatele de până acum de la Raliul ieşean le puteţi lectura aici: http://www.autorally.ro/results/results.php?event=1069
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu