vineri, 3 noiembrie 2017

Duel moldav la fileul din Sala Polivalentă ieşeană


Rareş Puni
Indiferent de pozițiile în clasament ale celor două formații, meciurile de volei feminin dintre Penicilina Iași și Știința Bacău au fost întotdeauna atractive. În actuala ediție a Diviziei A1, disputa va fi și mai interesantă prin faptul că regiunea Moldovei este reprezentată doar de aceste două echipe. În plus, actualul antrenor al ieșencelor, Rareș Puni, a lucrat doi ani în colectivul tehnic al băcăuanului Florin Grapă. Partida dintre Penicilina și Știința va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie 2017, în Sala Polivalentă din Iași, de la ora 17,00.
"Ne dorim să practicăm un joc bun împotriva echipei din Bacău, să facem mai puține erori neforțate decât în ultimele partide și să ne concentrăm mai bine în momentele decisive. Suntem conștienți de valoarea și experiența superioară a echipei adverse și vom încerca să nu-i dezamăgim pe iubitorii voleiului ieșean care vor asista la meci. Sigur, am petrecut doi ani frumoși și plini de satisfacții profesionale alături de echipa băcăuană. Sâmbătă, îl voi reîntâlni pe domnul profesor Grapă din postura de antrenor al echipei Penicilina și, indiferent de rezultat, respectul și prețuirea pe care i le port rămân neschimbate. În teren, chiar dacă meciul este foarte greu, vom lupta pentru fiecare punct pentru prestigiul clubului și al Iașului", ne-a declarat tehnicianul Rareș Puni.
Meciul de la Iaşi va fi arbitrat de brigada Florin Dragomir (principal) - Cristian Cristea (secund) - ambii din Bucureşti, observator federal fiind Adrian Apetrei.

Celelalte jocuri ale rundei cu nr. 4 sunt: CS "U" NTT Data Cluj - ACS Agroland Timişoara, CSM Bucureşti - CSM Volei-Alba Blaj, CSM Târgovişte - CSU Medicina CSŞ Târgu Mureş.
S-a disputat joi, în devans, meciul CS Dinamo Bucureşti - CSM Lugoj 3-2 (25-21, 25-18, 22-25, 18-25, 15-12).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu