marți, 21 noiembrie 2017

Miercuri, pe 22 noiembrie 2017, la Ateneul Român: "GALA APSR 90"



Asociaţia Presei Sportive din România se află în preajma ceasului aniversar, la 90 de ani de la momentul înfiinţării, petrecut în 1927. Cu acest prilej deosebit, Consiliul APSR are plăcerea să anunţe organizarea, în parteneriat cu COSR, a GALEI APS 90, eveniment de înaltă ţinută care se va desfăşura miercuri, 22 noiembrie, ora 19.00, în sala mare a Ateneului Român din Bucureşti. Alături de gazetarii sportivi, vor fi premiate cele mai însemnate personalităţi ale sportului românesc printre care Ion Ţiriac, Gheorghe Hagi ori Simona Halep. În încheiere, în holul Ateneului  se va desfăşura un dineu. Sunt invitaţi să participe toţi colegii din presa sportivă.  Vă aşteptăm cu drag!

* Adunarea Generală a APSR

Vă anunţăm că Adunarea Generală ordinară a APS pe anul în curs a fost reprogramată pentru data 23 noiembrie 2017, la Bucureşti. Pentru gazetarii din provincie APS asigură cazarea în camere de două locuri la IBIS NORD HOTEL. Ca de obicei, ei trebuie să îşi asigure doar mijloacele de deplasare spre și de la Bucureşti.
Iată mai jos programul complet al acestei acţiuni: 
Miercuri, 22 noiembrie:
- sosirea participantilor şi cazarea la IBIS NORD HOTEL, aflat la circa 400 metri de Gara Bucureşti Nord.  
- Ora 18.30 – invitaţie la Ateneul Român pentru Gala APS 90, încheiată cu un dineu.
Joi, 23 noiembrie:
- Ora 10.00 – 13.00 - Adunarea Generală ordinară a APS pe anul 2017.
- Ora 13.00 – masă comună.
- Plecarea tuturor participanților
Vă invităm aşadar să luaţi parte la două evenimente majore din viaţa asociaţiei noastre: Gala de sărbătorire a 90 de ani de existenţă a APS, la Ateneul Român şi Adunarea Generală pe anul 2017, în sala de conferinţe a Hotelului IBIS Nord.
(Consiliul APSR)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu