duminică, 21 ianuarie 2018

CSM Poli Iaşi, victorie categorică în cantonamentul din Antalya



Duminică, pe 21 ianuarie 2018, în cel de-al patrulea meci de pregătire din cantonamentul din Antalya, fotbaliştii de la CSM Politehnica Iaşi s-au impus în faţa ucrainienilor de la FC Chernomorets Odessa cu scorul de 3-0 (0-0), prin golurile reuşite de Cioinac (min. 52), Frăsinescu (min. 71) și Jo Santos (min. 85, cu o execuție de excepție din lovitură liberă de la circa 22 metri).
Echipa din Dealul Copoului a mai ratat şi alte ocazii de gol la poarta adversarilor prin Bosoi (min. 8), Chelaru (min. 9), Jo Santos (min. 79) şi Kizito (min. 87).
Pentru CSM Poli Iaşi au evoluat Koşelev (D. Rusu '60)  - Bosoi (Sadiq El Fitouri '63), Mihalache (Frăsinescu '46), Cioinac, Bădic (Sin '46) - Mihăescu (Zaharia '46; Kizito '78), Chelaru (Pedro '46; Taciuc '89) - Gavrilă (Danale '73), Panţîru (Qaka '46), Ştefănescu (Jagodinskis '46) - Andrei Cristea (Jo Santos '46). Antrenor: Flavius Stoican.
Au fost menajaţi la acest joc Kelava - Platini, Vlădeanu.
Pentru fotbaliştii ieşeni, ultimul meci de pregătire din cantonamentul din Antalya (Turcia) se va disputa marţi, pe 23 ianuarie, împotriva echipei Sandecja Nowy Sacz (Polonia), o formaţie cu o istorie veche, care a fost fondată în anul 1910. Pe 25 ianuarie, CSM Poli Iaşi va reveni pe stadionul din Dealul Copoului şi va pregăti în continuare ultimele patru meciuri de la finalul sezonul regulat din Liga I de fotbal. În primul dintre ele, în deplasare, ieşenii vor evolua în deplasare, împotriva lui FC Voluntari.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu