joi, 18 ianuarie 2018

În cantonamentul din Turcia: Remiză pentru fotbaliştii ieşeni, cu selecţionerul Cosmin Contra în tribune



În după amiaza zilei de joi, 18 ianuarie 2018, în cel de-al doilea meci de pregătire din cadrul cantonamentului din Turcia, CSM Politehnica Iaşi a remizat cu ruşii de la FC Rostov, la scorul de 1-1 (0-1). În prima repriză, echipa din Rostov, care a participat şi în cupele europene nu cu mult timp în urmă, a deschis tabela prin golul reuşit de Soloviev, în min. 39, dar după pauză formaţia din Dealul Copoului a înscris golul egalizator prin fundaşul Sin (min. 54), din pasa noului intrat Zaharia.
Pentru CSM Poli Iaşi au evoluat: Koşelev (Rusu '46)– Sin (Panţîru '68), Mihalache (Vlădeanu '80), Frăsinescu (Jagodinskis '46), Bădic (Taciuc '80) - Qaka (Chelaru '68), Cioinac (Mihăescu '68) - Jo (Danale '79), Pedro (Bosoi '46), Platini (Zaharia '46) - Andrei Cristea (Kizito '46).
Au fost menajaţi de către antrenorul Flavius Stoican portarul Kelava şi jucătorii de câmp Ştefănescu şi Gavrilă.
La partidă a asistat şi selecţionerul naţionalei României de fotbal, Cosmin Contra.
Partida amicală din Turcia s-a disputat pe Baza sportivă Regnum, în Belek. Adversara ieşenilor a fost o echipă extrem de puternică, FC Rostov jucând în sezonul 2014-2015 în UEFA Europa League, iar în sezonul 2016-2017 în grupele din UEFA Champions League, alături de Bayern München, Atlético Madrid și PSV Eindhoven. Ocupând locul 3 în grupa D, echipa din Rusia a parcurs apoi două tururi în primăvara europeană din UEFA Europa League, unde a învins cu 5-1 la general (4-0 şi 1-1) pe Sparta Praga şi a pierdut apoi în faţa formaţiei britanice Manchester United, în optimile de finală, cu scorul general de 1-2 (1-1 şi 0-1). Vineri, tot în Turcia se va disputa meciul de pregătire dintre CSM Politehnica Iaşi şi Korona Kielce (locul 7 în prima ligă din Polonia).Vă reamintim că în primul meci amical din Turcia, CSM Poli Iaşi a învins cu scorul de 2-1 (0-1) pe uzbecii de la FK Olmaliq.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu