miercuri, 10 ianuarie 2018

Regal de minifotbal la Iaşi: Joi, pe 11 ianuarie, începe ediţia a 8-a a Cupei Unirii



În perioada 11-14 ianuarie 2018, la Iaşi va avea loc ediţia a 8-a a Cupei Unirii la minifotbal, competiţie de tradiţie în calendarul minifotbalului românesc. Meciurile din faza grupelor vor avea loc joi şi vineri, sâmbătă sunt programate fazele eliminatorii, iar finalele se vor desfăşura duminică, 14 ianuarie. Finala va avea loc la ora 15.00, iar o oră mai târziu va avea loc festivitatea de premiere.
La turneu vor participa 32 de echipe din întreaga ţară.
Turneul de la Iaşi se dispută pe terenuri sintetice de ultimă generaţie, la Complexul Magic din Tudor Vladimirescu (Magic Stadium şi Arena Magic Heineken), în baloane acoperite, cu încălzire. Competiţia este organizată de Dan Cojocaru (director tehnic al echipei naţionale de minifotbal) şi Paul Costaş (prim-vicepreşedinte al Federaţiei de Minifotbal din România şi preşedinte al Diviziei Galactice de Bahlui Iaşi).
Sponsorul tehnic al competiţiei este Fortuna Sports Buzău, care va oferi mingile şi echipamentul sportiv pentru primele trei clasate la final. Pe lângă cele trei rânduri de echipament sportiv marca Givova şi mingi, vor mai fi acordate premii constând în medalii, diplome, plachete din partea organizatorului Dan Cojocaru. Alţi sponsori ai Cupei Unirii: Magic Pizza, Bergenbier, Voronskaya.
Competiţia se desfăşoară după regulamentele Federaţiei de Minifotbal din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu