sâmbătă, 31 martie 2018

Asociaţia Presei Sportive a primit Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei Regale

Miercuri, 20 martie 2018, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la Palatul Elisabeta din Capitală, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Regale, a acordat Înaltul Său Patronaj Asociaţiei Presei Sportive din România, reprezentată la festivitate de preşedintele Dumitru Graur.
Conform uzanţelor, conferirea “Înaltului Patronaj” reprezintă o recunoaştere a calităţii unei organizaţii, instituţii sau a unui proiect şi reflectă totodată interesul acelui membru al Familie Regale în domeniul respectiv. Cu aceeaşi ocazie, MS Margareta a oferit Înaltul Său Patronaj mai multor organizaţii culturale şi de învăţământ, ca şi Federaţiei Române de Rugby.
Asociaţia Presei Sportive s-a bucurat începând din 2011 de Înaltul Patronaj al MS Regelui Mihai I al României, trecut la cele veşnice la sfârşitul anului trecut. Prin noul Înalt Patronaj, conferit de MS Margareta, Custodele Coroanei Regale, asociaţia noastră se bucură de continuitate şi deplină confirmare a aprecierii de care se bucură în faţa şefului familiei regale. Nu ne rămâne decât să ne străduim să fim în continuare la înălţimea onorantei calităţi care ne-a fost conferită! (Sursa: APSR)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu