duminică, 25 martie 2018

Tenis de clasă în balon la arenele CFR Iaşi


În balonul care acoperă trei terenuri pe zgură de la arenele de tenis CFR Iaşi a avut loc recent Cupa Vergilius la tenis pe echipe, pentru categoriile de vârstă 10 ani, 12 ani şi 18 ani.
Sub conducerea arbitrului Cătălin Costaş şi a directorului de concurs Raluca Aghion, ambii din Iaşi, turneul a derulat meciuri interesante, acolo unde tinerii sportivi au dat dovadă de multă dăruire în toate partidele disputate.
Se remarcă prezenţa în concurs a urmaşilor familiei Aghion, copilul Elena Aghion evoluând cu multă ambiţie la categoria 10 ani, iar fratele ei mai mare, binecunoscutul campion Răzvan Aghion a jucat cu mult succes la categoria 18 ani, deşi el nu are decât 14 ani!
Câştigătoarele competiţiei ieşene, organizate sub egida FR Tenis, au fost următoarele echipe:
- 10 ani fete: echipa alcătuită din sportivele CHIRIŢĂ ANA MARIA (CSŞ Bacău) şi SAGMAR ILINCA (CS  MARC TENIS Cluj). Pe locul 4 s-a clasat perechea Elena Aghion (care va împlini 8 ani în 13 aprilie a.c., de la CS Vergilius Iaşi) - Ioana Jorovăţ (CSŞ Unirea Iaşi), cu o victorie la activ.  
- 10 ani băieţi:  SECARĂ ŞTEFAN - SCHIPOR ROBERT (ambii de la CS Tenis Club Coreco Iaşi).
- 12 ani fete: BERTEA ELENA (CS Fortuna Brăila) - GHIBARŞINA DARIA (CS Sănătatea Botoşani).
- 12 ani băieţi: URSU RADU / BEREA CODRIN (ambii de la CS Tenis Club Coreco Iaşi).
- 18 ani băieţi: STOICA VLAD (CS AS Club Politehnica Bucureşti) - CARP-CĂRARE IOAN  (Club Sportiv AXIS Iaşi). Pe locul 2, cu 2 victorii obţinute în turneu, s-a clasat echipa alcătuită din ANDREI ŞTEFAN (Viva Tenis Club Galaţi) şi AGHION RĂZVAN (CS CFR Iaşi 2002). Pe locul 3, cu o singură victorie la activ, s-a clasat o echipă puternică, alcătuită din COJOCARU TEODOR (TC Micul AS Iaşi) şi DEDIU ŞTEFAN (CSM Bucureşti), care se pare că de această dată jucătorii menţionaţi (ambii ieşeni) nu au fost într-o formă prea bună!      

* Turneu european în Serbia pentru Răzvan Aghion

În perioada 2-8 aprilie 2018, jucătorul ceferist ieşean Răzvan Aghion, alături de antrenorul şi bunicul său, Vergil Aghion, va participa la turneul de tenis de la Novi Sad (Serbia), denumit "Yason Cup", pentru categoria de vârstă 16 ani, din calendarul internaţional "Tennis Europe". Turneul din Serbia este de categoria a II-a şi este organizat de "Tennis Club Elite", directorul competiţiei fiind Milan Conkic. Ieşeanul Răzvan Aghion a intrat direct pe tabloul principal al probei de simplu, primul favorit fiind German Samofalov, din Ucraina.
DAN TEODORESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu